Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε, ευχαριστούμε για τις συμμετοχές!

Το τουριστικό γραφείο Free travel οργανώνει μονοήμερες εκδρομές ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ και ενδιαφέρεται να προσφέρει νέες εμπειρίες στον ταξιδιώτη.

Αυτή την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, θα περιηγηθούμε στην «κρυμμένη πόλη» ανάμεσα στον Παρνασσό και την Ελικώνα, τη Λιβαδειά και τις Πηγές Κρύας. Η Λιβαδειά είναι κατά κόσμον γνωστή για το καλό φαγητό της, ωστόσο υπάρχουν ομορφιές όπως οι Πηγές Κρύας και οι καταρράκτες της που αξίζει τον κόπο κάποιος να επισκεφτεί.

Πρόκειται για φυσικό αξιοθέατο, όπου τα πέτρινα γεφυράκια που ενώνουν τις δύο όχθες του ποταμού, τα παλιά σπίτια στις όχθες του, τα αιωνόβια πλατάνια, οι φυσικοί καταρράκτες και οι νερόμυλοι συνθέτουν ένα μοναδικό τοπίο. Μετά τη μοναδική μας περιήγηση και εμπειρία μέσα στη φύση, θα επιστρέψουμε στο κέντρο της Λιβαδειάς, οπου θα απολαύσουμε καφέ σε ένα από τα μοντέρνα καφέ της περιοχής και φαγητό όπως τα περίφημα σουβλάκια της Λιβαδειάς και άλλους παραδοσιακούς μεζέδες. Φυσικά, θα έχουμε χρόνο να κάνουμε βόλτα και τα θαυμάσουμε τις γραφικές γειτονιές και τα νεοκλασσικά κτίρια.

Τα εισιτήρια των εκδρομών του  Free Travel είναι διαθέσιμα και μέσω viva, κάτι που θα σας βοηθήσει να τα προμηθευτείτε γρήγορα και εύκολα!

Θα είμαστε παρέα και για τις επόμενες αποδράσεις, αφού παρακολουθούμε τις επόμενες εκδρομές του Νοεμβρίου όπως τη Βυτίνα με το μοναδικό Σπήλαιο Κάψια και τη Δημητσάνα και τέλος θα επισκεφτούμε το επίσης φανταστικό Σπήλαιο των Λιμνών και τα Καλάβρυτα από όπου θα πάρουμε το τρενάκι του Οδοντωτού για να καταλήξουμε στο Διακοφτό. Κάθε Κυριακή του Νοέμβρη και μια ξεχωριστή απόδραση.

Ωστόσο, ας μην ξεχνάμε ότι πλησιάζει και ο Δεκέμβρης και όπως όλοι, έτσι και το free travel, οργανώνει εκδρομές με χριστουγεννιάτικη διάθεση! Ποιος δε θα ήθελε να ζήσει σαν παιδί στο μαγικό Μύλο των Ξωτικών και τα υπέροχα Τρίκαλα! Οι ημερομηνίες πολλές για να διαλέξουμε όποια μας εξυπηρετεί για να ζήσουμε το θαύμα των Χριστουγέννων.

Δείτε όλες τις εκδρομές του Free Travel εδώ: 

free-travel.gr

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό, συμπληρώνοντας mail και ονοματεπώνυμο εδώ: