Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε!

Ο Μέντα 88 σας πάει θέατρο!

Συντονιστείτε και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την μαύρη κωμωδία “Ο κύριος Κόλπερτ” που ανεβαίνει κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο θέατρο Αργώ.

Στείλτε mail και ονοματεπώνυμο με την παρακάτω φόρμα συμμετοχής και μπείτε στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 24 Μαρτίου.

Ένα ζευγάρι, ο Ραλφ και η Σάρα πλήττουν και για να διασκεδάσουν να “σκοτώσουν” το χρόνος τους καλούν σε δείπνο ένα φιλικό ζευγάρι στο οποίο ανακοινώνουν ότι δολοφόνησαν τον κύριο Κόλπερτ και τον κρύβουν σ’ ένα μπαούλο. Όσα συμβαίνουν μεταξύ τους αναδεικνύουν την κενότητα της καθημερινότητας και την ανικανότητα διαχείρισης του ελεύθερου χρόνου, αλλά και το πώς ένα “κακόγουστο αστείο” μπορεί να φορτίζει την ατμόσφαιρα και να οδηγήσει σε μια καταστροφική τροπή.

Η Αγνή Χιώτη ηθοποιός-σκηνοθέτρια και σύμβουλος ψυχικής υγείας, απόφοιτος της
δραματικής σχολής “Θεατρικά Δρώμενα Ίασμος – Βασίλης Διαμαντόπουλος” και ιδρυτικό μέλος της ομάδας Repente- Αrts από το 2008 σκηνοθετεί την μαύρη κωμωδία “Κόλπερτ” του Νταβίντ Γκίζελμαν. Ο μόνιμος συνεργάτη της Schaoubuhne του Βερολίνου και του Royal Court Theatre του Λονδίνου μέσα από το έργο του σατιρίζει τη βία της σύγχρονης κοινωνίας και συγκεκριμένα την ωμή βία ως αποτέλεσμα της μικροαστικής ανίας και πλήξης.

Συντελεστές: Κείμενο Νταβίντ Γκήζελμαν
Μετάφραση Αλέξανδρος Κοέν
Σκηνοθεσία Αγνή Χιώτη
Σκηνογράφος Μαρία Φιλίππου
Φωτισμοί Κατερίνα Μαραγκουδάκη
Ενδυματολογική επιμέλεια Νικόλ Παναγιώτου
Ενδυματολόγος Στεφανία Λυμπεροπούλου
Μουσική επιμέλεια Αναστασία Μανιάτη
Βοηθός Σκηνοθέτη Ελένη Τσακιλτζή
Ηθοποιοί: Καλή Δάβρη, Κυριάκος Μαρκάτος, Ευγενία Παναγοπούλου, Θεόφιλος Μανόλογλου
Σταμάτης Μπάκνης

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΛΠΕΡΤ
ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΓΩ (ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΝ 13 -15 ΑΘΗΝΑ)
210 5201684
Διάρκεια 80’
Δευτέρα & Τρίτη 21:00
Έναρξη 7 Μαρτίου
Προπώληση viva.gr