Η Χώρα που ποτέ δεν πεθαίνεις

της Ornela Vorpsi

σε σκηνοθεσία Ένκε Φεζολλάρι

με την Αμαλία Αρσένη

στο Θέατρο Σταθμός

Η επιτυχημένη παράσταση του ‘Ενκε Φεζολλάρι Η Χώρα που ποτέ δεν πεθαίνεις της Οrnela Vorpsi, με την Αμαλία Αρσένη στον πρωταγωνιστικό ρόλο, μετά τη θετική ανταπόκριση που έλαβε από κοινό και κριτικούς, επιστρέφει για τέσσερις μόνο παραστάσεις στη σκηνή του θεάτρου Σταθμός.

Πάρτες μέρος στον διαγωνισμό και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για μία από τις 4 παραστάσεις: 23, 24, 30, 31 Μαρτίου.

Συμπληρώστε mail και ονοματεπώνυμο στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής και μπείτε στην κλήρωση του Μέντα 88.  ( Οι νικητές θα ενημερωθούν με mail)

Το βραβευμένο και πολυμεταφρασμένο μυθιστόρημα της Ornela Vorpsi, που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αποτελεί ένα μανιφέστο ενάντια στην πατριαρχική δομή της Αλβανίας και στην καταπίεση του ερωτισμού και της ελευθερίας του λαού της από την περίοδο του ‘70 εώς τη διάλυση των χωρών του πρώην Ανατολικού Μπλοκ. Κεντρική ηρωίδα είναι η Ορνέλα, η οποία διηγείται άλλοτε πικρά και άλλοτε με χιούμορ την πορεία της προς την ενηλικίωση.

Η Vorpsi δημιουργεί ένα καθαρά γυναικείο σύμπαν που αμύνεται, ονειρεύεται, συνθλίβεται και, στο τέλος, επιβιώνει σε έναν ανδροκρατούμενο κόσμο. Ένα Βαλκάνιο αφήγημα για την ταπείνωση αλλά και την αντίσταση της γυναίκας ενάντια στα πατριαρχικά καθεστώτα.