Την τελευταία ημέρα του έτους, Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) μας προσκαλεί να αλλάξουμε τον χρόνο με πολλές εκπλήξεις, στον μαγευτικά φωταγωγημένο χώρο του.

Από τις 22.30 και μετά αρχίζει η προετοιμασία για την αλλαγή του χρόνου, με τον Palov να προθερμαίνει με τις μουσικές του τους επισκέπτες για τον ερχομό του νέου χρόνου.

Την αλλαγή της χρονιάς θα σηματοδοτήσει ένα φαντασμαγορικό θέαμα πυροτεχνημάτων, ακριβώς τα μεσάνυχτα, και αμέσως μετά τα decks θα αναλάβει ο διεθνούς φήμης μουσικός παραγωγός του BBC Gilles Peterson με ήχους Jazz, Hip-Hop, Soul και Electronica. Ο παθιασμένος με τη μουσική, Peterson, ένας από τους εμβληματικότερους DJs, διοργανώνει μεταξύ άλλων κάθε χρόνο τα Worldwide Awards στο Λονδίνο, στα οποία παρουσιάζεται η καλύτερη μουσική της χρονιάς, καθώς και το Worldwide Festival, ενώ έχει και δική του δισκογραφική εταιρεία. Μαζί του ο MC General Rubbish.

Οι επισκέπτες του ΚΠΙΣΝ έχουν, επίσης, τη δυνατότητα, να ξεκινήσουν τη χρονιά δυναμικά, συμμετέχοντας στον πρώτο αγώνα της χρονιάς, το SNFRUN: 2018 FIRST RUN! Μία αισιόδοξη γιορτή, ένας μεταμεσονύκτιος αγώνας δρόμου 4 χιλιομέτρων με σημείο εκκίνησης και τερματισμό το ΚΠΙΣΝ.

Τέλος, το παγοδρόμιο του ΚΠΙΣΝ το οποίο έχει ήδη υποδεχθεί ήδη πάνω από 10.000 πατινέρ, ειδικά για αυτή τη νύχτα θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι και τις 02.00 το πρωί, όπως και το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος με τον διαδραστικό φωτισμό του.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις της Παραμονής θα έχουν ξεκινήσει από το πρωί με ένα ιδιαίτερο show με πατίνια από την ομάδα poweskate.eu, στις 11.30, ενώ στις 13.30 εντυπωσιακοί ξυλοπόδαροι, ζογκλέρ και ακροβάτες της ομάδας Circus Dayz θα γεμίσουν την Αγορά.

Την πρώτη μέρα του νέου έτους, Δευτέρα 01/01, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος θα αναμεταδόσει την Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία της Φιλαρμονικής της Βιέννης, με τον διάσημο μαέστρο Riccardo Muti στη διεύθυνση, στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στις 12.15, ενώ το απόγευμα, στις 18.30, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε, σε μετάδοση, τη συναυλία της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς, από τη Φιλαρμονική του Βερολίνου, σε διεύθυνση του Simon Rattle και προσκεκλημένη την διάσημη μεσόφωνο Joyce DiDonato.

Οι Πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις του ΚΠΙΣΝ, καθώς και το σύνολο του προγραμματισμού του, πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Ενημερωθείτε για το σύνολο του προγραμματισμού του ΚΠΙΣΝ, κάνετε κράτηση σε εκδηλώσεις και μάθετε περισσότερες πληροφορίες κατεβάζοντας δωρεάν την εφαρμογή Blippar στο smartphone σας (διαθέσιμη στο Google Play και το App Store) και σκανάροντας τον Άγιο Βασίλη στις αφίσες και τα έντυπα του ΚΠΙΣΝ, σε όλη την πόλη.

Στην ιστοσελίδα www.SNFCC.org το εορταστικό ωράριο λειτουργίας του Shuttle Bus την Παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Info

31 Δεκεμβρίου 2017
Το εορταστικό ωράριο λειτουργίας είναι: Πάρκο Σταύρος Νιάρχος 06.00-22.00, Στίβος, Αγορά, Φάρος 06.00-00.00, Κέντρο Επισκεπτών 09.00-22.00.

 

πηγή: tospirto.net