Εν αναμονή της δίκης της Χρυσής Αυγής, η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση μεταδίδει το μήνυμα «Σιγά μη φοβηθώ» και εναντιώνεται με τον δικό της τρόπο στον φασισμό.

 Ενόψει των αποτελεσμάτων της δίκης της Χρυσής Αυγής, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου, η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση φωταγωγεί τον τοίχο της με το μήνυμα «Σιγά μη φοβηθώ».

 

Η νεοναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή κατηγορείται για μία σειρά από δολοφονίες και εγκληματικές ενέργειες, με μια από τις πιο γνωστές, τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, του Έλληνα μουσικού και ράπερ, γνωστού και ως Killah P, από τον Γιώργο Ρουπακιά.

Η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση έγραψε την φράση στον τοίχο της την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, μαζί με την ημερομηνία της επερχόμενης δίκης, 7/10/2020. Μάλιστα, στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, η Στέγη ανέβασε φωτογραφία με την φράση και έγραψε μόνο την ημερομηνία ως επιγραφή.

 
 

Η μαζική κινητοποίηση ενάντια στον φασισμό και στην καταδίκη των ενόχων είναι τεράστια. Η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση εξέφρασε ένα ηχηρό μήνυμα χωρίς να χρειάζεται να πει πολλά!