Ένα νέο έργο για παιδιά σε audio (αλλά και σε θεατρική) εκδοχή παρουσιάζει για το χειμώνα το Θεάτρου Τέχνης.

Το Θέατρο Τέχνης -Καρόλου Κουν, με αφορμή την πανδημία, επιχείρησε να διευρύνει την εναλλακτική λειτουργία του μέσα από ένα αμιγώς ψηφιακό ρεπερτόριο και μέσα από την ψηφιακή εκπαίδευση.

Η πρώτη audio παραγωγή του θεάτρου Τέχνης

Το φετινό ψηφιακό ρεπερτόριο εγκαινιάζεται από το πρώτο audio έργο του Θεάτρου Τέχνης για παιδιά :”Τα καινούργια ρούχα του Αυτοκράτορα”, που είναι πλέον διαθέσιμο σε μορφή podcast στην ιστοσελίδα του θεάτρου.

Πρόκειται για μια audio παραγωγή που σχεδιάστηκε ειδικά για το ψηφιακό ρεπερτόριο 2021-22, απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους ακροατές και βασίζεται σε μια νέα θεατρική διασκευή του γνωστού, πανέξυπνου παραμυθιού του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.

Συντελεστές: Θεατρική διασκευή – ραδιοσκηνοθεσία: Εύα Στυλάντερ
Επιμέλεια κειμένου: Κατερίνα Χαλκούτσου / Μουσική και στίχοι τραγουδιών: Κωνσταντίνος Ευστρατίου
Συμμετέχουν (με αλφαβητική σειρά) οι σπουδαστές της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν: Γιώργος Γκιόκας, Δομινίκη Κηλάδη, Μελίνα Κόντη, Αιλιάνα Μαρκάκη, Νίκος Μαρνάς, Ελένη Νιωτάκη, Νικόλας Σούλης, Νίκος Στεργιώτης, Ορέστης Τουλιάτος

«Τα καινούρια ρούχα του Αυτοκράτορα» και ως «μιούζικαλ τσέπης» στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης από τον Δεκέμβριο

Αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα θεατρική διασκευή της Εύας Στυλάντερ με μουσική και στίχους τραγουδιών του Κωνσταντίνου Ευστρατίου, παρουσιάζεται και σε θεατρική εκδοχή, ως πρωτότυπο «μιούζικαλ τσέπης» για παιδιά 5-11 ετών, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ευστρατίου. Η συγκεκριμένη παραγωγή έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις συνθήκες της πανδημίας. Μεταφέρεται εύκολα και μπορεί να πραγματοποιηθεί σε σχολεία και σε κάθε είδους χώρους εκτός θεάτρου.

(Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε το 210-3222760 και 210-3228706, Δευτέρα έως Παρασκευή , ώρες 10-13.00 ).

Η θεατρική εκδοχή στα «Καινούργια ρούχα του Αυτοκράτορα», έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει παραστάσεις στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης από την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 12μ.

Για την περίοδο των εορτών προβλέπονται επιπλέον παραστάσεις.

Το ακριβές πρόγραμμα παραστάσεων της Παιδικής μας Σκηνής για την εορταστική περίοδο 5 Δεκεμβρίου – 9 Ιανουαρίου, θα ανακοινωθεί μέσα στην εβδομάδα.