Το HER είναι ένα νέο πρότζεκτ που σκοπό έχει να αντιστρέψει τη δυναμική και την εικόνα που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε πίσω από τα decks και στα διάφορα parties, με ένα all female line up για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
To concept και η ιδέα ανήκουν στην DJ Fo (aka Φώφη Τσεσμελή), μια από τις πιο αγαπημένες και δραστήριες DJs στο χώρο της dance μουσικής, με πολλά χρόνια πορείας πίσω από τα decks, αλλά και σε ραδιόφωνα, τηλεόραση και έντυπα.
Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε συνεχώς να αλλάζουν τα πράγματα στο χώρο του DJing και τις γυναίκες εκπροσώπους του πιο παρούσες από ποτέ. Σχεδόν καθημερινά μαθαίνουμε για ένα νέο ταλέντο που βρίσκει επάξια τη θέση του στο χώρο. Παρ’ όλα αυτά ο δρόμος φαντάζει σχετικά μακρύς σε σχέση με την εξίσωση, αφού στην καλύτερη περίπτωση το ποσοστό των γυναικών σε ένα line up αγγίζει το 10%.
Το HER ήρθε για να αναδείξει όλα αυτά τα ταλέντα, να φιλοξενήσει νέες και πολλά υποσχόμενες καλλιτέχνιδες, αλλά και καταξιωμένες εμβληματικές φιγούρες από το χώρο του DJing και της χορευτικής μουσικής. Η κεντρική ιδέα είναι η ποιότητα στη μουσική που υπερσκελίζει τα είδη.

Σε κάθε πάρτυ θα φιλοξενείται μία guest από το εξωτερικό, πλαισιωμένη από αγαπημένες Ελληνίδες DJs.
Πρώτη καλεσμένη στις 19 Ιανουαρίου στο Steam Athens η καταπληκτική και ιδιαίτερη VONDA7! Μαζί της οι «δικές μας» Ms Lefki, Cleopatra Fyntanidou και DJ Fo.

Ποια είναι η Vonda; Ξεκίνησε να εκδηλώνει την αγάπη της στην ηλεκτρονική μουσική κάνοντας συνεντεύξεις σε DJs και παραγωγούς, αλλά και γυρίζοντας βίντεο από διάφορα πάρτι στην πατρίδα της την Πολωνία. Η αναζήτησή της την οδηγεί στην καταξιωμένη σχολή SAE στο Άμστερνταμ, όπου εντρυφεί βαθιά στη house και την techno. To 2013 ανακηρύσσεται νικήτρια παγκόσμιου διαγωνισμού για DJs/παραγωγούς που γίνεται στα Burn & W Hotels.
Έχοντας ως βάση της το Βερολίνο, πλέον, η VONDA7 έχει ξεκινήσει το δικό της συναρπαστικό ταξίδι να κατακτήσει τον κόσμο μέσω των ήχων της. Το ελιτίστικο περιοδικό “Clash” γράφει γι’ αυτή πως «είναι αναπόσπαστο μέρος του νέου κύματος της ηλεκτρονικής μουσικής παραγωγής». Το DJ Mag ότι «η γοητευτική, ταξιδιάρικη εκδοχή της της techno έχει τις ρίζες της βαθιά στον ήχο του Detroit», φιλτράροντας τη με την πιο σύγχρονη εκδοχή.
Η VONDA7 έχει κυκλοφορήσει δουλειές της στις Suara, Kraftek, Carioca Recordings, Einmusika, My Favourite Freaks, Second State, Last Night On Earth, Disorder, Kneaded Pains, κ.ά. Έχει εμφανιστεί στα Watergate Club (Βερολίνο), Suicide Circus (Βερολίνο), Pacha (Ίμπιζα), BAALSAAL (Αμβούργο), Q-Factory (Άμστερνταμ), MOVE (Φρανκφούρτη), Chalet Club (Βερολίνο) και έχει περιοδεύσει σε όλο τον κόσμο.

Info

19 Ιανουαρίου 2018
Steam: Ευρυμέδοντος 3. Αθήνα