Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύνδεσμος Κυριακίου διοργανώνει, για 6η συνεχή χρονιά, το Μουσικό Φεστιβάλ Δάσους, στην πανέμορφη Αρβανίτσα, ή αλλιώς το μοναδικό 3ήμερο φεστιβάλ ελληνικής μουσικής κοντά στην Αττική, που πραγματοποιείται σε ένα τόσο ιδιαίτερο τοπίο: Το οροπέδιο που ξεπροβάλλει ανάμεσα στα έλατα του Ελικώνα, σε υψόμετρο 1000 μέτρων.

Από το 2012, που ξεκίνησε ο θεσμός, ο ΕΟΣ Κυριακίου έχει να επιδείξει ένα εξαιρετικό πρόγραμμα μετακλήσεων, αφού από τη σκηνή του έχουν παρελάσει οι πλέον αγαπημένοι ερμηνευτές και τραγουδοποιοί της εποχής.

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, οι κάτοχοι 3ήμερων εισιτηρίων μπορούν να καταφθάσουν στο χώρο με τις σκηνές τους και να συνδυάσουν τη συναυλιακή εμπειρία με το προνόμιο της διαμονής κυριολεκτικά στην καρδιά της φύσης, «στην καρδιά του βουνού των Μουσών».

Ειδικά για τις ημέρες του φεστιβάλ, ο χώρος εξοπλίζεται με τουαλέτες και ντουζιέρες, ενώ στήνονται και λειτουργούν εστιατόρια και καφέ, για την εξυπηρέτηση των κατασκηνωτών και επισκεπτών.

Και λίγα λόγια για την τοποθεσία:

Στο δάσος της Αρβανίτσας, η ανθρώπινη παρέμβαση έχει περιοριστεί στο ελάχιστο. Βρίσκεται 5΄ λεπτά (7 χλμ.) μακριά από το Κυριάκι και 1,5 περίπου ώρα (125 χλμ.) από την Αθήνα. Το οροπέδιο απέχει μόλις 20 – 30 λεπτά από τις υπέροχες παραλίες του Κορινθιακού κόλπου, οπότε εκτός από το βουνό μπορεί κανείς να απολαύσει και τη θάλασσα. Ο κόσμος αγάπησε το φεστιβάλ από την πρώτη κιόλας χρονιά, αφού το έχουν μέχρι στιγμής επισκεφθεί χιλιάδες φίλοι της μουσικής και του ορεινού κάμπινγκ. Οι περισσότεροι φίλοι και φίλες επιλέγουν την 3ήμερη παραμονή με αντίσκηνα, σε έναν άπλετο, γεμάτο αιωνόβια έλατα φυσικό χώρο, που διατίθεται δωρεάν στους κατόχους των αντίστοιχων 3ήμερων εισιτηρίων.

Και για τον Ε.Ο.Σ. Κυριακίου:

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Κυριακίου είναι ένας εξαιρετικά δραστήριος και δυναμικός οργανισμός, που διοργανώνει πεζοπορίες και αναβάσεις σε βουνά και φαράγγια σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, διαδίδοντας την αγάπη για τη Φύση. Το φεστιβάλ το οραματίστηκε και το υλοποίησε στο πλαίσιο της προσπάθειάς του να αναδείξει την εξαιρετική ομορφιά της περιοχής.

Το line-up του φετινού φεστιβάλ:

Παρασκευή 14 Ιουλίου

Σωκράτης Μάλαμας
Μελίνα Κανά – Πάνος Παπαϊωάννου – Rom Royale
Σωτήρες
Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης

Σάββατο 15 Ιουλίου

Γιάννης Χαρούλης
Ματούλα Ζαμάνη
Γιώργος Μάγκας σε ρυθμούς jazz
Πέτρος Μάλαμας

Κυριακή 16 Ιουλίου

Κωστής Μαραβέγιας
Radio Sol
Soul Destiny
Pӧlkar

Info:

Παρασκευή 14, Σάββατο 15 & Κυριακή 16 Ιουλίου

Είδη εισιτηρίων

Τριήμερο – ισχύει και για τις 3 ημέρες του φεστιβάλ
Μονοήμερο – ισχύει για 1 από τις 3 ημέρες του φεστιβάλ
(Η κατασκήνωση δεν είναι διαθέσιμη στους κατόχους αυτού του εισιτηρίου)

Τιμές Εισιτηρίων

Προπώληση:

Τριήμερο, τιμή 25€ – Μονοήμερο, τιμή 12€
Ταμείο (πύλες εισόδου φεστιβάλ): Τριήμερο, τιμή 35€ – Μονοήμερο, τιμή 15€

Η προπώληση εισιτηρίων λήγει την Τετάρτη 12/7

Σημεία Προπώλησης Εισιτηρίων

«Music Corner» – Πανεπιστημίου 56, Αθήνα
Τηλ.: 210 3304000 – www.musiccornerstore.gr

«Πολύτροπο» – Λιβαδειά (γίνονται κρατήσεις)
Τηλ.: 22610 21090

Γραφεία Ορειβατικού Συνδέσμου – Κυριάκι Βοιωτίας
Τηλ. 693 759 6715 – 6982487717

& στις πύλες εισόδου του Φεστιβάλ

πηγή: ogdoo.gr