Ο Νόα Αμάρι, ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Διαμάντι της Ερήμου, στο Μαρακές, γνωρίζει στην πτήση του από Παρίσι για Μαρόκο τη Νάταλι Έβανς. Μια σύμπτωση θα τους φέρει κοντά. Η σχέση τους θα εξελιχθεί γρήγορα, όμως σύντομα ο Νόα Αμάρι θα διαπιστώσει πως αυτή η γυναίκα κρύβει πίσω της μία περίεργη ιστορία που θα τους οδηγήσει σε μία συγκλονιστική περιπέτεια και θα γίνει αφορμή να αποκαλυφθούν τόσο τα δικά του σκοτεινά μυστικά όσο και η δική της, επίσης, σκοτεινή σχέση με τον Άνταμ Σάντερς, έναν άντρα με περίεργο ρόλο στη ζωή της. Κανείς δεν είναι αυτό που φαίνεται και το παράξενο αυτό τρίγωνο των πρωταγωνιστών θ’ αφήσει έντονα τα ίχνη του στην αχανή, κόκκινη έρημο του Μαρόκου που θα γίνει μια θανάσιμη παγίδα.

Ίχνη στην έρημο – Αμμοθύελλα της Ελευθερίας Καλογνωμά, απο τις Εκδόσεις ΥΔΡΟΠΛΑΝΟ

Για να κερδίσεις το βιβλίο

Συντονίσου στον Μέντα 88 και στο menta88.gr (συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής που θα βρεις παρακάτω) και μπες στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022.

Ελευθερία Καλογνωμά

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971. Έχει σπουδάσει Γαλλική φιλολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ασχολείται με τη διδασκαλία των Γαλλικών. Ένα διήγημά της αποτέλεσε το 2020 μέρος της συλλογής διηγημάτων που εκδόθηκε από τις Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή με τίτλο «Μείνε κοντά μου από μακρυά», με θέμα την πρώτη καραντίνα εν μέσω της πανδημίας του covid-19. Συμμετέχει επίσης στο Blog «Ονείρων Πένες» και γράφει μυθιστορήματα σε μεγάλη διεθνή πλατφόρμα. Ασχολείται ερασιτεχνικά με τη μετάφραση και στο παρελθόν ασχολήθηκε επίσης με τον υποτιτλισμό για την ιδιωτική τηλεόραση.