Ο διεθνώς αναγνωρισμένος ζωγράφος Άγγελος παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα 20 Μεταξοτυπίες περιορισμένης έκδοσης 1/10 στο Θέατρο Παλλάς

Ο Γιάννης Κέντ αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Αισθάνομαι μεγάλη τιμή, ευθύνη και ενθουσιασμό να φιλοξενώ στο Θέατρο Παλλάς έναν από τους μεγαλύτερους Έλληνες εκπροσώπους της παραστατικής ζωγραφικής διεθνώς. Έναν άνθρωπο που έχω την τύχη και την χαρά να αποκαλώ φίλο, τον ANGELO.

 Ειλικρινής εκφραστής του σύγχρονου καλλιτεχνικού πνεύματος, αγωγός παιδείας, Πολιτισμού και αισιοδοξίας σε μια εποχή δυσπιστίας, θα μοιραστεί μαζί μας τη δική του εικόνα της ιδανικής πραγματικότητας εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή δημόσιας παρέμβασης Τέχνης για το Θέατρό μας».

Σήμερα ζούμε σε μια πολύ δύσκολη εποχή και το μέλλον μας δεν θα εξαρτηθεί από το πόσο θα προσαρμοστούμε στην εποχή μας αλλά από το πόσο θα αγωνιστούμε να την αλλάξουμε και να την κάνουμε πιο ανθρώπινη. Αυτός άλλωστε είναι και ο ανώτερος σκοπός της τέχνης. Να εξυψώσει τον άνθρωπο ενεργοποιώντας μέσα του τις ανώτερες αξίες. Αυτές που ισχύουν για πάντα όσο ο άνθρωπος θα σκέφτεται, θα δημιουργεί και θα ονειρεύεται ένα συνολικά καλύτερο και πιο ανθρώπινο κόσμο.

Μοναστήρι 100.000 χιλιόμετρα μακριά από την γη

Ο Γιάννης Γούνας, στενός συνεργάτης του ΑΓΓΕΛΟΥ, ο οποίος έχει επιμεληθεί την έκθεση «Αντιγράφοντας τον Θεό» αναφέρει: » Αυτή η έκθεση μοιάζει σαν μια ιερή λειτουργία ζωής κάτω από τον έναστρο θόλο του ουρανού. Ότι συμφέρει, προάγει και υπερασπίζεται το αγαθό της ζωής θα το δείτε ζωγραφισμένο στις μεταξοτυπιες αυτής της έκθεσης στο Foyer του Θεάτρου Παλλάς».

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Καλλιτέχνης:Άγγελος
Χώρος:Foyer, Θέατρο Παλλάς, Βουκουρεστίου 5, Αθήνα
Διάρκεια Έκθεσης: έως 11 Νοεμβρίου 2019
Είσοδος:Ελεύθερη
Πηγή: www.monopoli.gr