Τα εισιτήρια για τη συναυλία της Τρίτης 11/6, η οποία αναβλήθηκε, ισχύουν για τη νέα ημερομηνία Πέμπτη 13/6 χωρίς να χρειαστεί η αντικατάστασή τους.

Όσοι κάτοχοι εισιτηρίων δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τη συναυλία την Πέμπτη 13/6, έχουν την δυνατότητα να ακυρώσουν τα εισιτήρια και να τους επιστραφεί η αξία τους με τους παρακάτω τρόπους:

1) Για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί ηλεκτρονικά από ticketservices.gr ή tickets.public.gr στείλτε email στο [email protected] αναφέροντας τα στοιχεία της αγοράς σας (email ή κωδικός κράτησης). Η επιστροφή θα γίνει αυτόματα στην κάρτα.

2) Για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από φυσικά σημεία (καταστήματα Public ή Πανεπιστημίου 39), η επιστροφή γίνεται στα σημεία όπου αγοράστηκαν. Οι θεατές πρέπει να προσκομίσουν όλα τα εισιτήρια της συναλλαγής τους (δεν γίνεται ακύρωση μεμονωμένων εισιτηρίων).

Λόγω της μεγάλης ζήτησης εισιτηρίων, όσοι δεν θα μπορέσουν να πάνε την Πέμπτη 13/6, παρακαλούνταινα από τους διοργανωτές να μεριμνήσουν για την ακύρωση των εισιτηρίων τους όσο πιο άμεσα γίνεται, ώστε τα εισιτήρια που θα προκύψουν από τις ακυρώσεις, να μπορέσουν να διατεθούν εκ νέου.
Τα εισιτήρια που θα προκύψουν, θα διατεθούν προς πώληση αύριο Πέμπτη 13/6 στις 12.00 το μεσημέρι.

πηγή: ogdoo.gr