Μεγάλος διαγωνισμός από τις εκδόσεις Διόπτρα!

Γνωρίζετε τα βραβεία Booker (Μπούκερ); Η πιο σημαντική διάκριση στον χώρο του βιβλίου μετά το Νόμπελ Λογοτεχνίας που απονέμεται σταθερά από το 1969. Στις υποψηφιότητες συμμετέχουν βιβλία που πρωτότυπή τους γλώσσα είναι η αγγλική, ενώ από το 2005 έχει ξεκινήσει και η διεθνής εκδοχή του βραβείου, όπου συμμετέχουν όλα τα βιβλία που έχουν μεταφραστεί στην αγγλική γλώσσα.

 Στις 3 Νοεμβρίου 2021 ανακοινώθηκε το βραβείο Booker της χρονιάς, το οποίο απονεμήθηκε στο μυθιστόρημα Η υπόσχεση του Damon Galgut (Ντέιμον Γκάλγκουτ).

 Πρόκειται για  μια συναρπαστική αφήγηση για τις κληρονομιές μας, τις ταυτότητες και τους ρόλους που χάνονται, τις υποσχέσεις πάνω στις οποίες χτίζονται οι οικογένειες, οι ζωές και τα έθνη.

Αλλά αν ισχύουν αυτά τι σημαίνουν οι αθετήσεις; Ο Galgut έχει στον κέντρο του τον άνθρωπο που αναζητά μια κατεύθυνση σε ένα κόσμο που δεν θα του την χαρίσει

Μια πανανθρώπινη ιστορία για την γη, που γίνεται μήλο της έριδας και θέατρο των αντιπαραθέσεων, μέχρι να μας δεχτεί όλους, δίκαιους και άδικους, στην αγκαλιά της…

Υπέροχοι στοχασμοί, για την οικογένεια, τους ανταγωνισμούς και την αγάπη των μελών της, την προσπάθειά μας να γλιτώσουμε από αυτό που μας όρισαν να γίνουμε, τον χρόνο που περνά, τις χώρες, τα έθνη, τους ανθρώπους που τα απαρτίζουν.

Όλα αυτά  υφαίνονται στο δίχτυ μιας γραφής απόλυτα σαγηνευτικής και φρέσκιας… μιας λογοτεχνικής πανδαισίας.

Αυτό ακριβώς το βιβλίο μοιράζονται σήμερα μαζί μας οι εκδόσεις Διόπτρα, την Υπόσχεση του Damon Galgut σε μετάφραση Κλαίρης Παπαμιχαήλ.

5 αντίτυπα για 5 τυχερούς, που θα παραλάβουν το βιβλίο την ημέρα κυκλοφορίας του.

Συμπλήρωσε mail και ονοματεπώνυμο στη φόρμα που θα βρεις παρακάτω και μπες στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 13/4

Οι νικητές θα ενημερωθούν με mail