Βρες κάποιον να σε φροντίζει όπως ο Μέντα 88!
Οκτώβριος # Ο ΜΗΝΑΣ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

100 μεγάλα δώρα για σένα!

Δωρεάν μηνιαίες συνδρομές για Crossfit στα γυμναστήρια Workout District  σε Χαλάνδρι και Γαλάτσι
+
 4 συνεδρίες  Διατροφικής παρακολούθησης απο την Διατροφολόγο MSc Ειρήνη Μάνου

 To Crossfit είναι μια μέθοδος προπόνησης με απαιτητικές πολυαρθρικές κινήσεις-ασκήσεις εκτελεσμένες σε υψηλή ένταση.

Είναι η πιο διαδεδομένη και αποτελεσματική μέθοδος προπόνησης των τελευταίων ετών.

Στο εξωτερικό, κυρίως στην Αμερική, αποτελεί το βασικό πρόγραμμα προπόνησης σε στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές, την πυροσβεστική και σε υψηλού επιπέδου αθλητές, που θέλουν να φτάσουν τη φυσική κατάσταση, τη δύναμη και ισχύ τους στο μέγιστο.

Το πιο σημαντικό όμως είναι πως προσαρμόζεται και μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το κόσμο ανεξάρτητου ηλικίας, φύλλου ή επιπέδου φυσικής κατάστασης.
Στα γυμναστήρια μας θα βρείτε έμπειρους προπονητές που θα σας παρέχουν τεχνική γνώση ώστε να γυμναστείτε με ασφάλεια και να έχετε ένα γρήγορο και επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το Workout District είναι ένας χώρος  αφιερωμένος στο Fitness, που χρησιμοποιεί το CrossFit για να εκπαιδεύσει και να διαμορφώσει άτομα με δύναμη, αντοχή και με «ιδανική» φυσική κατάσταση.

Το CF Workout District δημιουργήθηκε από τρεις φίλους και συνεργάτες με ιδιαίτερη αγάπη και αφοσίωση στο CrossFit.

 Άνοιξε τις πόρτες του το Σεπτέμβριο του 2016, με κύριο σκοπό τη διάδοση του αθλήματος στο ευρύ κοινό μέσω ενός πλήρους προγράμματος που περιλαμβάνει αεροβικές ασκήσεις, ενόργανη γυμναστική και ασκήσεις άρσης βαρών.

Στα υπερσύγχρονα Boxes στο Γαλάτσι και το Χαλάνδρι λειτουργούν τμήματα CrossFit για όλες τις κατηγορίες αθλουμένων.

Cf Workout District Galatsi 

Πρωτοπαπαδάκη 56, Γαλάτσι 111 47
Ακολουθήστε εδώ

CF Workout District Chalandri

26 Στρατηγού Ρουμπέση Δ., 152 34 Χαλάνδρι

Κάντε  follow εδώ


Ειρήνη Μάνου

Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, MSc 
Η Ειρήνη Μάνου είναι Διαιτολόγος – Διατροφολόγος απόφοιτη του Α.Τ.Ε.Ι. Κρήτης, κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και εκπαιδευμένη στη διαχείριση διατροφικών διαταραχών και παχυσαρκίας από το Εθνικό Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών της Μεγάλης Βρετανίας και το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών Ελλάδος.
Έχει συνεργαστεί για αρκετά χρόνια με ποικίλους χώρους άθλησης, αναλαμβάνοντας τη διατροφική υποστήριξη και καθοδήγηση πολλών αθλουμένων. Αριθμεί χρόνια εμπειρίας στην υποστήριξη περιστατικών με διατροφικές διαταραχές, στη ρύθμιση σωματικού βάρους και μεταβολισμού καθώς και σε κλινικά περιστατικά. Παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες διατροφής με βάση τις ανάγκες και τις συνήθειες των πελατών της.
Γνώμονάς της είναι πάντα η διατροφική και ψυχολογική υποστήριξη καθώς και η εξατομικευμένη προσέγγιση του κάθε ατόμου, λαμβάνοντας υπόψιν τις επιθυμίες και τον τρόπο ζωής του.
Η Ειρήνη Μάνου πραγματοποιεί επισκέψεις κατ΄οίκον, ενώ υπάρχει δυνατότητα και  on line συνεδριών.

Ακολουθείστε την Ειρήνη Μάνου στα social media

eirini.manou_nutritionist

facebook