Τι χρειάζεσαι, μεταξύ άλλων, τις κρύες μέρες του χειμώνα που έρχονται; Τον καλύτερο φίλο: βιβλία. Για να γεμίσεις δημιουργικά τις στιγμές σου, για ταξίδια ψυχής, για παρέα στο…χουχούλιασμα.

Ο αγαπημένος σου σταθμός Μέντα 88 και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σου κάνουν δώρο ένα πακέτο με 5 βιβλία που θα σε συναρπάσουν.

Για να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό 

Συντονίσου στον Μέντα 88 και στο menta88.gr (συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής που θα βρεις παρακάτω) και μπες στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022.

Ένας τυχερός από εσάς θα κερδίσει και τα 5 παρακάτω βιβλία.

1.«Utopia Avenue», του David Mitchell

Ένα σαγηνευτικό μυθιστόρημα για τη δύναμη της μουσικής που υπερβαίνει τους διαχωρισμούς, ορίζει τις εποχές και συνεπαίρνει τις ψυχές. Ένα βιβλίο – φόρος τιμής στη μουσική.

Αφηγείται την ιστορία του πιο περίεργου βρετανικού συγκροτήματος, των Utopia Avenue, που ξεκίνησε από την ψυχεδελική σκηνή του Λονδίνου και, περνώντας από τα κλαμπ του Σόχο, έφτασε στην Αμερική, ακριβώς τη στιγμή που η αθωότητα των ’60s συναντούσε τον ρεαλισμό μιας σκληρής και σκοτεινής πραγματικότητας, όπου τα όνειρα, η τρέλα και η ορμή για ζωή συνυπήρχαν με τα ναρκωτικά, τον πόνο και τις ψευδαισθήσεις που διαλύονταν με αιφνίδιο τρόπο.

2. Μια ιστορία μόνο: Το σπίτι στα βράχια, της Καλής Δοξιάδη

Η ιστορία μιας οικογένειας που είναι συνυφασμένη με την ιστορία της Ελλάδας τα τελευταία εκατό χρόνια. Το σπίτι στα βράχια αποτελεί το πρώτο μέρος μιας τριλογίας που θα σας συναρπάσει.

3. Το κουτί, των Camilla Lackberg  και Hnrik Fexeus

Το πρώτο βιβλίο της νέας τριλογίας με πρωταγωνίστρια την αστυνομικό Μίνα Νταμπίρι και τον πνευματιστή Βίνσεντ Βάλντερ που μας μεταφέρει στον κόσμο των ψευδαισθήσεων.

4. Ο διάβολος και τα σκοτεινά νερά, του Stuart Turton

Το νέο μυθιστόρημα του συγγραφέα του μπεστ σέλερ Οι επτά θάνατοι της Έβελιν Χαρντκάστλ.

5. VOR Πέρα από τον νόμο, της Σοφία Νικολαΐδου

Η εγκληματική οργάνωση Vory V Zakone αποφασίζει να επεκτείνει τις δραστηριότητες της στη Θεσσαλονίκη. Μπορεί η Ασφάλεια της πόλης να βγει από τον λαβύρινθο και να αντιμετωπίσει το τέρας;

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ είναι ένας πολυσυλλεκτικός εκδοτικός οίκος που εκδίδει ένα ευρύ φάσμα βιβλίων, ικανοποιώντας τις διαφορετικές και ποικίλες προτιμήσεις των αναγνωστών κάθε ηλικίας. Έχοντας κερδίσει την απαραίτητη σιγουριά και αυτοπεποίθηση για τις επιλογές του, καθώς και την ανταπόκριση και αναγνώριση του κοινού, με βιβλιοπαραγωγή που ξεπερνά τα 300 βιβλία ετησίως, κατέχει μία από τις πρώτες θέσεις μεταξύ των εκδοτικών οίκων της ελληνικής αγοράς.

Στόχοι η έκδοση βιβλίων που αντέχουν στον χρόνο και η γνωριμία του αναγνωστικού κοινού με σημαντικούς συγγραφείς, κορυφαίους ο καθένας στο είδος του.

Με έντονη, δραστήρια και συνεχή παρουσία στο Διαδίκτυο, υποστηρίζουμε τον διάλογο και επιδιώκουμε την επαφή με τους αναγνώστες -πράγμα που αποτελεί κύριο μέλημά μας-, μέσα από τον επίσημο διαδικτυακό μας τόπο www.metaixmio.gr και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebooktwitterinstagramlinkedinyoutube).