Πόσο όμορφο και, ταυτόχρονα, ελπιδοφόρο είναι να παρουσιάζονται άρτια από κάθε άποψη προγράμματα και μάλιστα, από καλούς καλλιτέχνες.

Η Βίκυ Καρατζόγλου την Παρασκευή που μας πέρασε, πραγματοποίησε στο Club του Σταυρού του Νότου τη δεύτερη από τις τρεις παραστάσεις της, καταχειροκροτούμενη από κόσμο που γέμισε τον χώρο.

Το πρόγραμμα της Μαργαρίτας Μυτιληναίου σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ασπιώτη περιείχε διαφορετικά μουσικά είδη, τόσο από την προσωπική δισκογραφία της Βίκυς όσο και από τραγούδια αγαπημένα, αλλά και ταυτόχρονα λιγότερο επιλεγμένα σε αντίστοιχες παραστάσεις. Κάπως έτσι, οι «Μοναχικές γυναίκες» συνάντησαν το «Η αγάπη είναι ζάλη» και το «Μη μιλάς» τα «Παιδιά των δρόμων». Στο δε δεύτερο μέρος, το «Τι λάθος κάνω» έσμιξε με το τραγούδι «Διάφανος» και το «Ένα όμορφο αμάξι με δυο άλογα» με το «Εσύ είσαι η αιτία που υποφέρω». Εννοείται ότι το κοινό σιγοτραγούδησε τα προσωπικά κομμάτια της Καρατζόγλου. Ιδιαίτερης αποδοχής έτυχαν τα αγαπημένα «Όνειρο» και «Πριν από εσένα», αλλά ακόμα και το καινούριο «Γιατί» φάνηκε ότι ήδη ο κόσμος το έχει αγαπήσει και ότι η επιτυχία του είναι προδιαγεγραμμένη.

Φυσικά, δεν έλειψαν οι εκπλήξεις, αφού στο κοινό βρέθηκαν μεταξύ άλλων δυο πολύ αγαπημένοι καλλιτέχνες, ο Θανάσης Αλευράς και η Φωτεινή Βελεσιώτου. Η Βίκυ τους κάλεσε στη σκηνή κι εκείνοι ανταποκρίθηκαν, ερμηνεύοντας ο Θανάσης «Τα καντήλια» και το «Πόσο πολύ σ’ αγάπησα» και η Φωτεινή τα «Μέλισσες» και «Διόδια».

Η Βίκυ Καρατζόγλου είναι μια ερμηνεύτρια που διαθέτει εκτός από φωνή, επικοινωνιακή άνεση, χάρη και φυσική ευγένεια. Η στάση της καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς έδειξε ότι, κρατώντας όλα αυτά τα στοιχεία, το μέλλον της προβλέπεται πολύ αισιόδοξο. Θα βρεθεί στη σκηνή του Σταυρού του Νότου και την επόμενη Παρασκευή 19 Απριλίου. Αξίζει να την παρακολουθήσουν όλοι εκείνοι που πιστεύουν σε ένα θετικό μουσικό μέλλον.

Καλή Βανδώρου

πηγή: ogdoo.gr