Το Δίκτυο Νέων «Connect Your City», το Δίκτυο Ψυχικής Υγείας «Αργώ» και το Δίκτυο Κοινωνικής Υποστήριξης «Fabric Republic» διοργανώνουν τηλεμαραθώνιο, με στόχο την κατασκευή και αθλητικών, εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών εγκαταστάσεων για τα παιδιά και τους εφήβους της Βόρειας Εύβοιας.

Μη μας ξεχάσετε! Αυτή είναι η φράση που ακούν περισσότερο από όλες οι συνεργάτες της ΑΡΓΩ, στις επικοινωνίες τους με τους κατοίκους των χωριών στη Βόρεια Εύβοια. Η σκέψη μας είναι στα παιδιά και τους εφήβους της Βόρειας Εύβοιας και θέλουμε να τους προσφέρουμε αυτό που όλα τα παιδιά δικαιούνται: παιχνίδι και άθληση στη γειτονιά τους.

Το Δίκτυο Νέων «ConnectYourCity», το Δίκτυο Ψυχικής Υγείας «Αργώ» και το Δίκτυο Κοινωνικής Υποστήριξης «FabricRepublic» διοργανώνουν τηλεμαραθώνιο, με στόχο την κατασκευή και αθλητικών, εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών εγκαταστάσεων για τα παιδιά και τους εφήβους της Βόρειας Εύβοιας

30 ώρες live, 30 καλλιτέχνες και πολλοί καλεσμένοι έκπληξη, δημιουργούν ένα μεγάλο μουσικό και καλλιτεχνικό γεγονός για την κοινωνία των πολιτών και μας καλούν όλους να συνεισφέρουμε όσο μπορεί ο καθένας, για την κατασκευή αθλητικών, εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών εγκαταστάσεων για τα παιδιά και τους εφήβους της Βόρειας Εύβοιας. Κάθε μικρή συνεισφορά έχει αξία!

Μπες στο help.liveon.tech για να δεις ζωντανά τον μαραθώνιο το Σάββατο 6 Νοεμβρίου και την Κυριακή 7 Νοεμβρίου.

Η Ομοσπονδία ΑΡΓΩ από τις 8 Αυγούστου μέχρι και σήμερα, βρίσκεται στη Βόρεια Εύβοια με κλιμάκια φορέων ψυχικής υγείας, παρέχοντας ψυχοκοινωνική υποστήριξη και είδη πρώτης ανάγκης σε περισσότερες από 2.500 οικογένειες. Και το έργο της συνεχίζεται και διευρύνεται.

Περισσότερες πληροφορίες για την ΑΡΓΩ: http://argo.org.gr/
Περισσότερες πληροφορίες για το Connect Your City: https://bit.ly/CYC_App
Περισσότερες πληροφορίες για το Fabric Republic: http://www.fabricrepublic.gr/