Τη Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2020, η Μαρινέλλα παρουσιάζει μία ιδιαίτερη παράσταση στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Πρόκειται για ένα μουσικό ταξίδι, σε σκηνοθεσία ο Γιώργου Νανούρη, με τη συμμετοχή της Συμφωνικής Ορχήστρας «Φιλαρμόνια» υπό τη μουσική διεύθυνση του Αλέξιου Πρίφτη.

Μαρινέλλα: «Ο Μύθος»

Πάνω από έξι δεκαετίες κυριαρχεί στη σκηνή με την ερμηνεία, το πάθος και την εκφραστικότητά της. Θεωρείται η σημαντικότερη Ελληνίδα τραγουδίστρια και οι συναυλίες και οι παραστάσεις της είναι πάντα sold out. O χαρακτηρισμός «Μύθος» της δόθηκε λόγω της καλλιτεχνικής της διαδρομής και της ισχυρής της προσωπικότητας.

Η Μαρινέλλα, πέρα από τη φωνή, το ταλέντο και τη θεατρικότητά της, δεν επαναπαύεται ποτέ και συνεχώς αναζητά ακόμα σπουδαιότερες καλλιτεχνικές προκλήσεις.

*Μέρος των εσόδων της συναυλίας θα διατεθεί για τους σκοπούς του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», που γιορτάζει φέτος 30 χρόνια προσφοράς στα παιδιά και σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ημερομηνία:Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020
Ώρα έναρξης:20:00
Καλλιτέχνης:Μαρινέλλα
Χώρος:Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Λ. Συγγρού 364, Καλλιθέα.
Συμμετέχουν:Συμφωνική Ορχήστρα «Φιλαρμόνια», υπό τη διεύθυνση του Αλέξιου Πρίφτη
Σημεία Προπώλησης:Προπώληση: www.ticketservices.gr – Καταστήματα Public
Τιμή εισιτηρίου:A Ζώνη 100€ | Β Ζώνη 90€ | Γ Ζώνη 80€ | Δ Ζώνη 60€ | Ε Ζώνη 50€
Πληροφορίες Χώρου:Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Λ. Συγγρού 364, Καλλιθέα. Τηλέφωνο: (+30) 216 8091000. Email: [email protected] | https://www.snfcc.org/
Πηγή: www.monopoli.gr