Ακόμα κι ένας διάσημος βοτανολόγος σαν τον καλλιτεχνικό διευθυντή του ξενοδοχείου Four Seasons στο Παρίσι, Jeff Leatham, μπορεί να τα βρει σκούρα θέλοντας να βάλει αυτό «το κάτι» στην πρόταση γάμου που σκοπεύει να κάνει στο αγαπημένο του πρόσωπο -εν προκειμένω, τον ηθοποιό Colton Haynes, γνωστό στο ευρύ κοινό από το Teen Wolf. Όλα όμως είναι μάλλον πιο εύκολα, αν είσαι φίλος με τη Cher.

Το Σάββατο το βράδυ, λοιπόν, ο Leatham τα είχε όλα έτοιμα: πάρτυ σε μια παραλία, υπό πανσέληνο, με κεριά στην άμμο, πυροτεχνήματα και τα σχετικά. Αλλά είχε και μια γιγαντοοθόνη κάπου εκεί.

Ξαφνικά, λοιπόν, η οθόνη φωτίστηκε, η Cher βγήκε σε ζωντανή σύνδεση και άρχισε να τραγουδά «So, I got you babe», στέλνοντας τα φιλιά της στο ερωτευμένο ζεύγος.

«Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις τώρα», είπε στη συνέχεια με νόημα στον Leatham, «πάρε με έπειτα τηλέφωνο να μου πεις πώς πήγε, εντάξει;».

Δεν την πήρε τηλέφωνο, βέβαια, αλλά δεν χρειάζεται στην εποχή μας. Η Cher είδε μέσω Instagram τον Haynes να ποστάρει μια φωτογραφία στην οποία φιλάει τον Leatham κάτω από έναν ουρανό πυροτεχνημάτων, με τη λεζάντα να λέει «Είπα Ναι!».

Πηγή: avopolis.gr