Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε!

Γνωρίζετε ότι μ’ ένα ζευγάρι γυαλιά μπορείτε να βλέπετε μακριά, μεσαία, κοντά και αν θέλετε να είναι και ηλίου; Ξέρετε ότι τα ψεύτικα γυαλιά ηλίου μπορεί να προκαλέσουν πρόωρο καταρράκτη ή ότι η συνεχόμενη χρήση των έτοιμων γυαλιών πρεσβυωπίας ανεβάζει τους βαθμούς σας πολύ γρήγορα;

Αυτή την εβδομάδα ο αγαπημένος σου σταθμός Μέντα 88 και τα Οπτικά Γιακουμέλος προσφέρουν σε έναν τυχερό ακροατή μιας δωρεάν οπτομέτρηση και ένα ζευγάρι γυαλιά οράσεως  PAUL FRANK αξίας  250 ευρώ.

Συντονίσου στον Μέντα 88 και στο menta88.gr (συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής που θα βρεις παρακάτω) και πάρε μέρος στο διαγωνισμό

Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 18 Μαρτίου.


Τα καταστήματα οπτικών Γιακουμέλος προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες στον χώρο της οπτικής επιστήμης αλλά και τις καλύτερες επιλογές τόσο σε γυαλιά ηλίου και οράσεως, όσο και στην εφαρμογή των κατάλληλων φακών επαφής, ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη.

Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε γυαλιά ηλίου και οράσεως από τα μεγαλύτερα και πιο αξιόπιστα Brands. Μπορείτε να διαλέξετε τους φακούς επαφής σας ενώ θα βρείτε πολλές επιλογές σε υγρά, θήκες και κάθε αξεσουάρ που χρειάζεστε.

Στο giakoumelos.gr μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε την επόμενή σας οπτομέτρηση σε ένα απο τα καταστήματα  καθώς διαθέτουν τον πλέον εξελιγμένο τεχνολογικά εξοπλισμό οπτομετρίας.

Βρείτε ένα κατάστημα κοντά σας στο giakoumelos.gr ή τηλεφωνήστε στο  210 24 41 955.