Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Σας ευχαριστούμε για τις συμμετοχές!

Η Natrice γιορτάζει 30 χρόνια στο χρόνο της ομορφιάς και της ευεξίας, αλλά και το νέο χώρο της στο Μαρούσι,  με ένα υπέροχο δώρο για τις ακροάτριες και τους ακροατές του Μέντα 88!

Μια τυχερή ακροάτρια/ένα τυχερός ακροατής του Μέντα 88 θα κερδίσει ένα πλήρες πακέτο ευεξίας, τόνωσης και απόλαυσης, για 2 άτομα, αξίας 200 ευρώ.

2 ώρες αποκλειστικά αφιερωμένες στους νικητές

Συμπλήρωσε στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής

ΕΠΩΝΥΜΟ – ΟΝΟΜΑ (με κεφαλαία)

Το mail σου 

Και μπες στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 10/6

Ο τυχερός / τυχερή θα ενημερωθεί με mail

Το τρίπτυχο περιλαμβάνει μισή ώρα υδροθεραπεία σε πισίνα jaccuzi με ειδικά Jet διαβαθμισμένης πίεσης για χαλάρωση, τόνωση και ξεκούραση των μυών, μισή ώρα μασάζ σουηδικής μάλαξης & 50-60 λεπτά θεραπεία προσώπου καθαρισμού, ενυδάτωσης και σύσφιξης με τα πολυτελή προϊόντα της Natrice.

Επιπλέον  όλη την εβδομάδα, αποκλειστικά για τους ακροατές του Μέντα 88, όσοι καλέσουν στο 2108020096 λέγοντας τον κωδικό “Μέντα 88”, μπορούν να κλείσουν το τρίπτυχο, στην τιμή των 49 ευρώ/άτομο.


Η Natrice αγαπάει τις γυναίκες και παρακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις και τα νέα δεδομένα στο χώρο της κοσμετολογίας, μεγαλώνει, ερευνά, αναπτύσσεται. Κι επειδή η ομορφιά δεν έχει ηλικία, έχει δημιουργήσει ένα προϊόν και μια υπηρεσία για κάθε ανάγκη ομορφιάς.

Ένα πράγμα παραμένει σταθερό και αδιαπραγμάτευτο: Η εμμονή στην ποιότητα των πρώτων υλών για τα προϊόντα της και στις εξειδικευμένες υπηρεσίες του Medical Spa.

Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της Natrice στο www.natrice.shop