Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε, σας ευχαριστούμε πολύ για τις συμμετοχές!

Ο αγαπημένος στου σταθμός Μέντα 88 φροντίζει και για τη ομορφιά σου!

Μπες στη μεγάλη κλήρωση για ένα ένα kit φυτικών καλλυντικών, αξίας 60 ευρώ, από την La Bella Signora, που περιλαμβάνει μια κρέμα και ένα serum προσώπου, ένα λάδι σώματος, ένα  μπουκαλάκι με αιθέρια έλαια καθώς και ένα ice roller προσώπου και σώματος.

Για να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό 

Συντονίσου στον Μέντα 88 και στο menta88.gr, συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής που θα βρεις παρακάτω και μπες στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 18 Μαρτίου.

La Bella Signora

Ανακαλύψτε τα αποτελέσματα των ενεργών φυσικών συστατικών από πρώτο χέρι! Δοκιμάστε φυσικά καλλυντικά προσώπου και σώματος  για να φροντίσετε την ομορφιά σας εξωτερικά και εσωτερικά.

Φυσικά καλλυντικά για όλους τους τύπους δέρματος με συστατικά από άρωμα πορτοκαλιού, γλυκερίνη, καφεΐνη, νερό, αλόη, αμυγδαλέλαιο, υαλουρονικό, κισσό, δενδρολίβανο και σημύδα .

Η σειρά καλλυντικών LA BELLA SIGNORA αποτελεί μια επαναστατική μέθοδο αντιγήρανσης για την αναζωογόνηση και τη φροντίδα του προσώπου, του λαιμού ,του στήθους και όλου του σώματος με απόλυτα φυσικό τρόπο καθώς ενεργοποιεί το κολλαγόνο και την ελαστίνη του δέρματος.

labellasignora.gr
Καλλυντικά /Μαδεροθεραπεία προσώπου και σώματος
Σκουφά 77,  Κολωνάκι

Για παραγγελίες και αποστολή των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα: 210 3639562