Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Ευχαριστούμε για τις συμμετοχές!

Οι Εκδόσεις Διόπτρα είναι στον Μέντα 88!

Αυτή την εβδομάδα χαρίζουν από ένα βιβλίο σε 5 τυχερούς ακροατές.

Συντονίσου καθημερινά στον Μέντα 88 και και στο menta88.gr, συμπλήρωσε το mail σου στη φόρμα που θα βρεις παρακάτω και μπες στην κλήρωση.

Οι νικητές θα ενημερωθούν με mail.

Κέρδισε ένα από τα παρακάτω βιβλία:

Φάκελος Κλάουζεν
Συγγραφέας: Jorn Lier Horst
Ένας ευυπόληπτος πολιτικός είναι νεκρός. Ανεξιχνίαστες υποθέσεις έρχονται στην επιφάνεια. Ο επιθεωρητής Βίλιαμ Βίστιν θα αναζητήσει τη μοναδική αλήθεια.

Βάλε τα όριά σου
Συγγραφέας: Nedra Glover Tawwab
 Πώς βάζουμε σε προτεραιότητα τον εαυτό μας όταν η καθημερινότητα μας πιέζει; Πώς μαθαίνουμε να λέμε τα «όχι» που θα μας κάνουν να νιώσουμε ελεύθεροι; Η θεραπεύτρια Nedra Glover Tawwab μας βοηθά να βρούμε απαντήσεις σε ένα βιβλίο-οδηγό ψυχικής υγείας.

Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο
Συγγραφέας: El Sombrero
Μπορεί ένα παιχνίδι να αλλάξει τον κόσμο; Η διάσημη ομάδα του El Sombrero με αφορμή το πιο αγαπημένο παιχνίδι του πλανήτη μάς ταξιδεύει με ιστορίες από όλο τον κόσμο.

1922 – Η χρονιά που άλλαξε τον κόσμο
Συγγραφέας: Nick Rennison
  «Οι λαοί που ξεχνούν την Ιστορία τους είναι καταδικασμένοι να την ξαναζήσουν». Ο Nick Rennison σε ένα απροσδόκητα επίκαιρο βιβλίο εξιστορεί γιατί το έτος 1922 σημάδεψε την παγκόσμια ιστορία.

Ταξίδι στη γη σε 101 αξίες
Συγγραφέας: Mandeep Rai
 Μπορούν οι αξίες κάθε χώρας να προσδιορίσουν τις αξίες των πολιτών; Η συγγραφέας αναλύει 101 αξίες χωρών και εξηγεί πώς αυτές διαμορφώνουν τα πιστεύω των ανθρώπων σε παγκόσμιο επίπεδο.


Οι νικητές που είναι κάτοικοι Αθηνών μπορούν να παραλάβουν από το βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Διόπτρα δύο (εργάσιμες) μέρες μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού και για διάστημα ενός μήνα.