H Dunlopillo χαρίζει σε έναν τυχερό ακροατή του Μέντα 88, μια δωροεπιταγή αξίας  500 ευρώ και σας προσφέρει την ευκαιρία να απολαύσετε προϊόντα ύπνου φτιαγμένα από 100% φυσικά υλικά και με Black Friday εκπτώσεις έως 60%!

Η Dunlopillo διαθέτει τεράστια ποικιλία από στρώματα, ανωστρώματα, βάσεις κρεβατιών, συνθέσεις και αξεσουάρ ύπνου, όλα διαθέσιμα στο www.dunlopillo.gr και με εκπτώσεις έως 60%! Επισκεφτείτε τώρα το site της Dunlopillo και βρείτε προϊόντα ύπνου σε φοβερές
τιμές!

Κάντε follow στα social media την Dunlopillo Greece και ανακαλύψτε το ιδανικό περιβάλλον ύπνου!

Dunlopillo

Εδώ και 90 χρόνια, το ιδανικό στην Dunlopillo είναι ένας τόπος υπαρκτός, με τρεις διαστάσεις, ανώτερη ποιότητα κατασκευής, τα καλύτερα υλικά της φύσης. Τα στρώματα, ανωστρώματα, κρεβάτια και μαξιλάρια Dunlopillo με 100% φυσικό Talalay Latex και με πιστοποιημένη αντιβακτηριακή συμπεριφορά, πραγματοποιούν όνειρα, ξυπνούν αισθήσεις, ξεκουράζουν, νανουρίζουν, εξασφαλίζουν καλύτερη υγεία, φυσικά.

Γι’ αυτό και, από το 1931 που δημιουργήθηκε το πρώτο στρώμα Dunlopillo μέχρι σήμερα, η Dunlopillo έχει κερδίσει τη διεθνή αναγνώριση σε πάνω από 80 χώρες στον κόσμο. Όποιος εμπιστεύεται τον ύπνο του στην Dunlopillo, κοιμάται καλά, ξυπνά καλύτερα, χαμογελά πιο πολύ, αποδίδει περισσότερο στη δουλειά, έχει καλύτερη επικοινωνία με τους γύρω του, ζει καλύτερα συνολικά. Το 1/3 της ζωής μας περνά στο κρεβάτι.

Δήλωση συμμετοχής στον διαγωνισμό

Συμπληρώστε mail και ονομετεπώνυμο στην παρακάτω  φόρμα 

Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου

Ο νικητής θα ειδοποιηθεί με mail