Ο Μέντα 88 και η Serko Ararat,  σας κάνουν δώρο μια απαραίτητη για κάθε κουζίνα συσκευή.

Μια ζυγαριά βαρέως τύπου με ανοξείδωτη επιφάνεια, ικανότητα ζύγισης 5 κιλών & υποδιαίρεση 20 γραμμαρίων, σε γκρί χρώμα, που βρίσκει χρήση σε όλες τις κουζίνες, για το ζύγισμα τροφίμων, φρούτων και λαχανικών.

Συντονίσου στον Μέντα 88 και στο menta88.gr, στείλε mail και ονοματεπώνυμο με τη φόρμα συμμετοχής που θα βρεις παρακάτω και μπες στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 16/9.

Το δώρο προσφέρει η SERKO ARARAT, η οποία αναλαμβάνει τη μελέτη, το σχεδιασμό και την κατασκευή όλων των επαγγελματικών χώρων όπως αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεια, καφετέριες, εστιατόρια, ξενοδοχεία κ.α.  

 Στην Serko Ararat θα βρείτε προϊόντα υψηλής ποιότητας, πιστοποιημένα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.  Η Serko Ararat αποτελεί την πρωτοπόρο εταιρεία στον χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού κλείνοντας 70 χρόνια ενεργούς πορείας! 

Επισκεφτείτε το διαρκώς ανανεωμένο site serkoararat.gr


*Ο νικητής  μπορεί να περάσει να παραλάβει ο ίδιος το δώρο του από την έδρα της εταιρίας στο Νέο Κόσμο καθημερινά 8.00-14.30 ή να γίνει αποστολή με courier. Τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον νικητή.