Από τη Δευτέρα 25 Ιουνίου έως και το Σάββατο 7 Ιουλίου 2018, στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα) θα βρείτε μοναδικές προσφορές βιβλίων για μικρούς και μεγάλους, σεπολύ χαμηλέςτιμές!
Σημειώστε στο ημερολόγιό σας τις ημερομηνίες του bazaar και ελάτε να διαλέξετε βιβλία για όλα τα γούστα.
Οι αναγνώστες θα βρουν σε τιμές έκπληξηκλασικά αριστουργήματα,βιβλία καταξιωμένων Ελλήνων συγγραφέων, αλλά καιβραβευμένα σύγχρονα έργα απ’ όλο τον κόσμο από σπουδαίους συγγραφείς, όπως η βραβευμένη με Νόμπελ Λογοτεχνίας Alice Μunro, η διακεκριμένη Αμερικανίδα Τζόις Κάρολ Όουτς, ο μάστορας της σύγχρονης
κουβανέζικης πρόζας Πέδρο Χουάν Γκουτιέρες, ο θρύλος του fantasy George R. R. Martin.
Οι φανατικοί της αστυνομικής λογοτεχνίας θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν μυθιστορήματα σημαντικών εκπροσώπων του είδους, όπως ο Σουηδός Arne Dahl, οι Αμερικανοί μάστερ του είδους James Ellroy και James Patterson, ο Ισλανδός Arnaldur Indridason, η Αμερικανίδα Gillian Flynn κ.ά.
Οι επισκέπτες μας θα ανακαλύψουν επίσης ενδιαφέρονταδοκίμια, διεισδυτικές και εύστοχεςαναλύσεις για μια πληθώρα επίκαιρων ζητημάτων,χρονικά,μαρτυρίες και συναρπαστικές βιογραφίες.
Επίσης, οι νεότεροι αναγνώστες έχουν να επιλέξουν τίτλους από μια μεγάλη γκάμα που περιλαμβάνει βιβλία γνώσεων και δραστηριοτήτων,εικονογραφημένες ιστορίες αλλά και μυθιστορήματα για έφηβους και νεαρούς αναγνώστες.
Τέλος, στις προθήκες του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ μας θα βρείτεόλους τους τίτλους της πολύ επιτυχημένης σειράς Μεταίχμιο Pocket και πολλά ακόμα βιβλία σε χαμηλή τιμή.

Ελάτε να ξεφυλλίσετε και να διαλέξετε, με μοσχομυριστό καφέ, δροσερούς χυμούς και χαρούμενη καλοκαιρινή διάθεση, τα βιβλία που θα σας κάνουν παρέα στις καλοκαιρινές σας διακοπές!

Διεύθυνση: Ιπποκράτους 118, 11472, Αθήνα

Τηλ: 211 3003580

Fax: 211 3003581

Email: [email protected]

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα-Τετάρτη 9.00-17.00
Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 9.00-21.00
Σάββατο 9.00-15.00