Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε!

#TheMeetMarket – Sunday for Kids & Families: Μια Κυριακή για όλη την οικογένεια. Μια ημέρα διασκέδασης και ξεγνοιασιάς γεμάτη δωρεάν διαδραστικά παιχνίδια και μοναδικά προϊόντα για παιδιά και γονείς!

Μια Κυριακή για όλη την οικογένεια!

Το Meet Market – #SundayforKids & Families επιστρέφει την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στο Σεράφειο Δήμου Αθηναίων!

Τι σημαίνει αυτό; Χρώματα, παιχνίδια, γεύσεις, μουσικές σε ένα Meet Market αφιερωμένο στους μικρούς μας φίλους και ειδικά σχεδιασμένο για ολόκληρη την οικογένεια.

Περισσότερα από 40 ελληνικά brands, με προϊόντα προσανατολισμένα στο παιδί, θα υποδεχτούν τους μικρούς επισκέπτες με τους γονείς τους, ενώ όλοι μαζί θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε εκπαιδευτικές και αθλητικές δραστηριότητες και διαδραστικά παιχνίδια εντελώς δωρεάν (!) από τις 11:00 το πρωί έως τις 19:00 το απόγευμα.

Από mega jenga, slack line και καφασοαναρρίχηση, facepainting και θεατρικό παιχνίδι μέχρι εργαστήριο κεραμικής, bubble show, χορό για γονείς και παιδιά, circus workshop και εργαστήρι κινηματογράφου αυτή η μέρα θα τα έχει όλα και θα είναι συνώνυμο της ξεγνοιασιάς και της διασκέδασης.

Ραντεβού, λοιπόν, στο Σεράφειο Δήμου Αθηναίων για μια κυριακάτικη βόλτα γεμάτη χαμόγελα, δημιουργικότητα και φαντασία!

Makers Line Up & Dj Line Up COMING SOON!

Παιδικές Δραστηριότητες με Δωρεάν Συμμετοχή

  • 12:00-15:00 | ΠαιΖΩντας

Τι συμβαίνει όταν συνοδοί βουνού και ποταμού, αναρριχητές, ορειβάτες, δάσκαλοι παιδικού θεάτρου και φυσικής αγωγής, καλλιτέχνες, εκπαιδευτικοί υπαίθριων δραστηριοτήτων και προσκόπων συναντιούνται στο Meet Market; Η διασκέδαση ξεκινά! Υπαίθριες ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες από mega jenga, slack line, καφασοαναρρίχηση και αναρρίχηση για παιδιά που συνδυάζουν αρμονικά το διασκεδαστικό παιχνίδι με τη βιωματική μάθηση!

  • 13:00-14:30| CINEMATHESIS: Παίζουμε Κινηματογράφο;

Άραγε τι χρειαζόμαστε για το παιχνίδι μας; Σκηνικό, χαρακτήρες, κάμερα, μικρόφωνο,ακουστικά, κλακέτα…ή μήπως απλά ένα βιβλίο, μια ιδέα, μια τρελή ιστορία, ένα φανταστικό σενάριο σε έναν σουρεαλιστικό, ονειρικό τόπο; Ελάτε να κατασκευάσουμε τα δικά μας προ-κινηματογραφικά οπτικά παιχνίδια, να αποφασίσουμε τον δικό μας σκηνικό χώρο, να φτιάξουμε τους δικούς μας χαρακτήρες, να ζωγραφίσουμε το αγαπημένο μας καρέ, να δημιουργήσουμε τη δική μας φωτοϊστορία, να φτιάξουμε το δικό μας storyboard και να πειραματιστούμε με ποικίλους τρόπους κινηματογραφικής αφήγησης. Ελάτε να γίνουμε οι κριτικοί θεατές, οι μικροί σινεφίλ και οι δημιουργοί του σήμερα και του αύριο.

Ελάτε να παίξουμε Κινηματογράφο!

  • 15:30-18:00| Circus Workshop

Ζογκλερικά και ισορροπιστικά παιχνίδια και ακροβατικά που δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά να γνωρίσουν το σώμα τους, να συντονίσουν τις κινήσεις τους και να ακονίσουν το μυαλό και την αυτοσυγκέντρωσή τους ευχάριστα και δημιουργικά!

  • 15:30-18:30 | Εργαστήριο Κεραμικής

Ο πηλός ζωντανεύει μέσα στα χέρια των παιδιών. Το εργαστήριο Υφή αποτελείται από την Νικολίνα, την Αντιγόνη και την Αιμιλία, οι δυο με σπουδές πάνω στο Βιομηχανικό σχέδιο, η τρίτη στα Παιδαγωγικά και την Ψυχολογία, και καλεί τους μικρούς επισκέπτες του Meet Market να δημιουργήσουν τα δικά τους κεραμικά!

Απευθύνεται σε παιδιά από 4 ετών

  • 16:00-18:00 | Face painting

Με πολύχρωμα πινέλα και σκόνη μαγική, «μουτζουρώματα» θα γίνουν στο Meet Market αυτή την Κυριακή. Οι Μουτζούρες έρχονται και πιάνουν δουλειά!

  • 17:00-18:00 | Bubble Show & Juggling Show

Ο Παναγιώτης Αργυράκης της Fundastick Performing Arts θα διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους με τα απίθανα ζογκλερικά τους και θα γεμίσει το Meet Market με τεράστιες σαπουνόφουσκες!

  • 17:00-17:45 | Θεατρικό Παιχνίδι

Το εργαστήρι έχει στόχο να εμπνεύσει τα παιδιά ώστε μέσα από το παιχνίδι, τους θεατρικούς αυτοσχεδιασμούς, και το τραγούδι να βιώσουν τη χαρά της δημιουργικότητας, της συνεργασίας και της συνύπαρξης σε μια ομάδα. Μέσα από ένα ασφαλές και δομημένο πλαίσιο θα μπορέσουν να ξεδιπλώσουν ταλέντα, και τις ιδέες τους και να αισθανθούν τις αξίες της εμπιστοσύνης, της αλληλεγγύης και της αποδοχής.

Απευθύνεται σε παιδιά από 6 έως 12 ετών

Εμψυχώτριες: Δήμητρα Γκλιάτη, Ερμιόνη Δόβα

  • 18:00-19:00 | Κυκλικοί Χοροί

Οι κυκλικοί χοροί είναι συλλογικοί χοροί που στόχο έχουν να ενσωματώσουν την ομάδα και να ενισχύσουν αξίες όπως η ενσυναίσθηση, η κατανόηση και η αίσθηση του ανήκειν. Σε αυτό το είδος χορού, άνθρωποι -όλων των ηλικιών- τακτοποιούνται σε κύκλους και χορογραφούνται μαζί. Με αυτόν τον τρόπο, κάθε συμμετέχων βάζει την πρόθεση και την ενέργειά του στον κύκλο, επιδεικνύοντας τον καλύτερό του εαυτό στην αναζήτηση της ενότητας.

Απευθύνεται σε όλους τους γονείς και τα παιδιά

Εμψυχώτρια: Χριστίνα Μπατίστα

The Meet Market Κυριακή για Παιδιά & Οικογένειες

Σεράφειο Δήμου Αθηναίων

(Εχελιδών 19 & Πειραιώς 144, 11854, Αθήνα)

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

Ωράριο: 11.00 19.00

Είσοδος Δωρεάν / Ελεύθερο Parking

Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής και μπες στην κλήρωση για δωροεπιταγές των 20 ευρώ