Το τουριστικό γραφείο Free travel οργανώνει μονοήμερες εκδρομές  κάθε Κυριακή, προσφέροντας νέες εμπειρίες στον ταξιδιώτη.

Αυτή την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου μας ταξιδεύει σην Παύλιανη και το Αισθητικό Πάρκο Παύλιανης και προσφέρει δύο διπλά εισιτήρια στους ακροατές του Μέντα 88!

Ο προορισμός μας είναι η Παύλιανη και φυσικά το Θεματικό Πάρκο της. Πρόκειται για ένα «μυστικό χωριό», το οποίο εξερευνώντας το ανακαλύπτεις ζωγραφιές και έξυπνα σκίτσα σε τοίχους, κάδους απορριμμάτων, εγκαταλελειμμένα σπίτια με αποτέλεσμα το χωριό να έχει μετατραπεί σε μονοπάτι τέχνης, δημιουργίας και πρωτοτυπίας. Το Ψυχαγωγικό Πάρκο της Παύλιανης σε υψόμετρο 1040 μέτρα, βρίσκεται μέσα σε έλατα, καστανιές και καρυδιές! Ένα παιχνιδιάρικο τοπίο το οποίο απολαμβάνεις κάνοντας περίπατο μέσα στο καταπράσινο δάσος. Θα κανείς κούνια πάνω από το ποτάμι, θα περπατήσεις πάνω σε πλήκτρα πιάνου, θα ανακαλύψεις μυστικά μονοπάτια συναντώντας ξεχωριστές πινακίδες και θα απολαύσεις πανοραμική θέα έως τον Μαλιακό Κόλπο από τον «Θρόνο του Δια». Ένας προορισμός που αξίζει τον κόπο να επισκεφτείς αφού θα νιώσεις παιδί και θα απολαύσεις μοναδικές εικόνες!

Τα εισιτήρια των εκδρομών του  Free Travel είναι διαθέσιμα και μέσω viva, κάτι που θα σας βοηθήσει να τα προμηθευτείτε γρήγορα και εύκολα!

Θα είμαστε παρέα και για τις επόμενες αποδράσεις, αφού παρακολουθούμε τις επόμενες εκδρομές που έχουν ήδη προγραμματιστεί για τις επόμενες Κυριακές του μήνα Δεκέμβρη. Συνεχίζουμε λοιπόν με ξεχωριστές περιηγήσεις στη Στυμφαλία με την ιδιαίτερης ομορφιάς λίμνη Δόξα και τα γραφικά Τρίκαλα Κορινθίας. Κάθε Κυριακή του Δεκέμβρη και μια ξεχωριστή απόδραση. Επίσης μια ακόμη πιο ιδιαίτερη εξόρμηση είναι αυτή στη Βαμβακού, ένα χωριό που αναβιώνει μέσα από το project Αναβίωση Βαμβακούς. Στις 17 Δεκέμβρη, θα επισκεφτούμε αυτό το χωριό για να γευτούμε τα Χριστούγεννα στο σχολείο του χωριού, μέσα από κάλαντα και χριστουγεννιάτικες κάρτες.

Ωστόσο, ας μην ξεχνάμε ότι μέσα στο Δεκέμβρη και τον Ιανουάριο, ετοιμαζόμαστε να ζήσουμε σαν παιδιά στο μαγικό Μύλο των Ξωτικών και να περιηγηθούμε στα υπέροχα Καλάβρυτα! Οι ημερομηνίες πολλές για να διαλέξουμε όποια μας εξυπηρετεί για να ζήσουμε το θαύμα των Χριστουγέννων.

Μπείτε στην κλήρωση για τα διπλά εισιτήρια γι αυτή την Κυριακή 11/12

Συμπληρώστε mail και ονοματεπώνυμο στη φόρμα συμμετοχής

Η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη 8/12

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με mail