Tο τουριστικό γραφείο Free travel οργανώνει μονοήμερες εκδρομές ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ και ενδιαφέρεται να προσφέρει νέες εμπειρίες στον ταξιδιώτη.

Αυτή την Κυριακή 20/11, η εκδρομή μας θα ξεκινήσει με την επίσκεψή μας στο σπήλαιο Κάψια, ένα μαγευτικό σπήλαιο που συγκαταλέγεται στα 10 πιο αξιόλογα της Ελλάδας. Η γραφική Βυτίνα είναι η επόμενή μας στάση, όπου με τον πιστοποιημένο οδηγό του Vitina trekking, θα ακολουθήσουμε μια εναλλακτική διαδρομή και θα ζήσουμε μια μοναδική εμπειρία! Να τονίσουμε ότι η περιήγηση αυτή συμπεριλαμβάνεται στην τιμή του εισιτηρίου της εκδρομής! Στη συνέχεια, θα φτάσουμε στην κυρά της Αρκαδίας, τη Δημητσάνα που μας ταξιδεύει στο χρόνο. Όσοι επιθυμούν, θα μπορεσουν να επισκεφτούν το Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης.

Τα εισιτήρια των εκδρομών του  Free Travel είναι διαθέσιμα και μέσω viva, κάτι που θα σας βοηθήσει να τα προμηθευτείτε γρήγορα και εύκολα!

Θα είμαστε παρέα και για τις επόμενες αποδράσεις, αφού παρακολουθούμε τις επόμενη εκδρομή του Νοεμβρίου όπου θα επισκεφτούμε το φανταστικό Σπήλαιο των Λιμνών και τα Καλάβρυτα απο όπου θα πάρουμε το τρενάκι του Οδοντωτού για να καταλήξουμε στο Διακοφτό. Κάθε Κυριακή του Νοέμβρη και μια ξεχωριστή απόδραση.

Ωστόσο, ας μην ξεχνάμε ότι πλησιάζει και ο Δεκέμβρης και όπως όλοι, έτσι και το free travel, οργανώνει εκδρομές με χριστουγεννιάτικη διάθεση! Ποιος δε θα ήθελε να ζήσει σαν παιδί στο μαγικό Μύλο των Ξωτικών και τα υπέροχα Τρίκαλα! Οι ημερομηνίες πολλές για να διαλέξουμε όποια μας εξυπηρετεί για να ζήσουμε το θαύμα των Χριστουγέννων.

Επισκεφθείτε το free-travel.gr/και μάθετε  για όλες τις σύντομες αποδράσεις σας κάθε Κυριακή!

Κερδίστε διπλά εισιτήρια απο τον Μέντα 88

Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και μπείτε στην κλήρωση

Οι νικητές ενημερώνονται, όπως πάντα, με mail