10Βρες κάποιον να σε φροντίζει όπως ο Μέντα 88!

Οκτώβριος # Ο ΜΗΝΑΣ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

100 μεγάλα δώρα για σένα

Συντονίσου και κέρδισε:

Θεραπείες κρυολιπολύσης & θερμολιπόλυσης
+
ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΟ + μέτρηση βασικού μεταβολισμού + ανάλυση σύσταση σώματος με λιπομετρητή

στην ODC Medical Clinic της Οδύσσεια Κωνστάντουρα

ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ

Πρόκειται για μη επεμβατική μέθοδο η οποία εξαλείφει το τοπικό πάχος, αναδιαμορφώνοντας το περίγραμμα του σώματος, τα λιποκύτταρα πεθαίνουν όταν εκτίθενται σε ακραία χαμηλές θερμοκρασίες. Η κρυολιπόλυση κάνοντας χρήση της ελεγχόμενης ψύξης επηρεάζει την ζωτική λειτουργία των λιποκυττάρων, απομακρύνοντας τα από το ανθρώπινο σώμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περιοχές όπως: Κοιλιά, Μηρούς, Γόνατα, Γλουτούς, επίσης όπου παρατηρείται συσσώρευση τοπικού λίπους όπως στην πλάτη και στα μπράτσα.

Το σύστημα Κρυολιπόλυσης Cristal είναι ιατρικό μηχάνημα σχεδιασμένο για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους, χωρίς να επηρεάζονται οι γύρω υγιείς ιστοί, πράγμα το οποίο πρακτικά μειώνει το τοπικό λίπος αποτελεσματικά αλλά και ανώδυνα.

Μη επεμβατική μέθοδος
Μηδενικός χρόνο ανάρρωσης
Ασφαλής και ανώδυνη θεραπεία
Άμεσα ορατά αποτελέσματα με διάρκεια
Μικρός αριθμός συνεδριών

 ΘΕΡΜΟΛΙΠΟΛΥΣΗ

Το Lutronic EnCurve είναι ο εύκολος και άνετος τρόπος για τη μείωση των λιποκυττάρων μέσω της απόπτωσης, με την εφαρμογή επαγωγικών βραχέων ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων προκαλώντας τοπική υπερθερμία. Η λειτουργία του EnCurve μέσω ελεγχόμενης διοχέτευσης ενέργειας δρα στοχευμένα και σε βάθος στα λιποκύτταρα. Θερμαίνει τα λιποκύτταρα στη βέλτιστη θερμοκρασία ώστε να προκαλέσει μετουσίωση των κυττάρων, οδηγώντας τα σε κυτταρικό θάνατο.

Μη επεμβατική μέθοδος
Μηδενικός χρόνο ανάρρωσης
Ασφαλής και ανώδυνη θεραπεία
Μικρή διάρκεια θεραπειών (30min)

 ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΟ

Μέτρηση βασικού μεταβολισμού + ανάλυση σύσταση σώματος με λιπομετρητή

Εξατομικευμένο διατροφικό πλάνο βασισμένο στο δικό σας μεταβολισμό και στις δικές σας ανάγκες.

 Η ODC Medical Clinic δημιουργήθηκε από την  διακεκριμένη ενδοκρινολόγο – διαβητολόγο Οδύσσεια Κωνστάντουρα με στόχο να προσφέρει ένα φάσμα ολοκληρωμένων υπηρεσιών στο χώρο της ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΙΑΣ, του ΔΙΑΒΗΤΗ, του ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ, της ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ και της ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ.

Οι εξειδικευμένοι ιατροί μας, οι οποίοι διακρίνονται για την άρτια επιστημονική τους κατάρτιση, θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας σας απασχολεί, χρησιμοποιώντας την πιο σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή, σε ένα φιλικό χώρο, εξαιρετικής αισθητικής.

ODC Medical Clinic

Διεύθυνση: Λ.Κηφισίας 64Β Μαρούσι

Κάνε follow εδώ