Η Gruppe, η εταιρία που βελτιώνει την καθημερινότητά των ανθρώπων, έρχεται στον Μέντα 88!

Συντονιστείτε καθημερινά και κερδίστε 12 σετ με ηλεκτρικές μικροσυσκευές για την κουζίνα σας

1 νικητής κάθε μέρα

Οι μικροσυσκευές Gruppe έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν απόλυτα στη ζωή σας. Δημιουργήθηκαν για να φροντίζουν τον προσωπικό και εργασιακό σας χώρο. Σας λύνουν τα χέρια στη κουζίνα και αποτελούν σύμμαχο στη φροντίδα και την περιποίηση του εαυτού σας.

 H Gruppe εδώ και 76 χρόνια προσφέρει ολοκληρωμένες, αξιόπιστες λύσεις, συνδυάζοντας ευρηματικά την κορυφαία ποιότητα με το σύγχρονο design, τη λειτουργικότητα, την αδιαπραγμάτευτη ασφάλεια, µε τις ποιοτικότερες value-for-money επιλογές της αγοράς.

Μία εταιρία με αξίες, ένα brand που νοιάζεται και που μπορεί να βελτιώνει την καθημερινότητά των ανθρώπων. Η έμπνευση και το όραμα της Gruppe, είναι να μπορεί για κάθε άνθρωπο, να ικανοποιεί οποιαδήποτε ανάγκη, μέσω της πολύ μεγάλης γκάμας των προϊόντων της.

Τα προϊόντα της Gruppe ξεχωρίζουν λόγω…

Design: Σχεδιασμένα στην Ελλάδα, με την υπογραφή του βραβευμένου industrial designer Θανάση Μπάμπαλη από την Θεσσαλονίκη, τα προϊόντα #designedinGreece ξεχωρίζουν με την πρώτη ματιά. H μεγάλη ποικιλία στις χρωματικές επιλογές, έρχεται να ταιριάξει σε κάθε οικιακό ή επαγγελματικό χώρο, επηρεάζοντας θετικά τη διάθεσή σας.

Ποιότητας: Το διπλό σύστημα τεχνικών ελέγχων που εφαρμόζεται στα προϊόντα πριν την παραγωγή τους και τη διάθεσή τους στην αγορά, εγγυάται την ποιοτική τους υπεροχή.

Ανταγωνιστικών τιμών: Η άριστη σχέση ποιότητας και τιμής, καθιστά την Gruppe ιδανική επιλογή! 

gruppe.gr/

Τα δώρα που κερδίζετε:

#6 σετ προϊόντων που περιλαμβάνουν

      Βραστήρα Gruppe HHB1782B ivory με αναλογική ένδειξη θερμοκρασίας
+
 Τοστιέρα Gruppe Toast Stories FHCG-318 μικρή σε μέγεθος, αλλά με μεγάλες πλάκες!

#6 σετ προϊόντων που περιλαμβάνουν 

Βαθύ τηγάνι COOKIN by Gruppe KESJ28 με καπάκι 28cm και τριπλή αντικολλητική επίστρωση ILAG ελβετικής τεχνολογίας, για να ετοιμάζετε διαφορετικά μαγειρέματα… χωρίς κολλήματα!
+
       Τηγάνι grill COOKIN by Gruppe KEFJ28 με τριπλή αντικολλητική επίστρωση ILAG ελβετικής τεχνολογίας

Με το τηγάνι grill της Gruppe θα ετοιμάσετε γευστικές δημιουργίες χωρίς καθόλου λάδι. Ψήστε μία ζουμερή μπριζόλα μόσχου, μία ποικιλία κρεάτων ή ένα ψάρι ή φιλέτο κοτόπουλο. Ικανοποιήστε την όρεξή σας για ένα βραδινό σνακ με ένα σάντουιτς με ψητό κοτόπουλο ή με ένα burger, που θα συνοδεύσετε με ψητά λαχανικά. 

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, συμπληρώστε mail και ονοματεπώνυμο στη φόρμα συμμετοχής

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με mail