Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε…

Το τουριστικό γραφείο Free travel οργανώνει μονοήμερες εκδρομές ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ και ενδιαφέρεται να προσφέρει νέες εμπειρίες στον ταξιδιώτη.

Αυτή την Κυριακή, πάμε στη Στυμφαλία, σε έναν από τους μεγαλύτερους υδροβιότοπους της Ελλάδας καθώς και παράδεισο μεταναστευτικών πουλιών. Επίσης, θα επισκεφτούμε το Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας, όπου θα συναντήσουμε εκθέματα με έντονο το χαρακτηριστικό αλληλεξάρτησης ανθρώπου και φύσης.

Στην τεχνητή Λίμνη Δόξα, θα θαυμάσουμε ένα υπέροχο θέαμα, θα απολαύσουμε έναν υπέροχο περίπατο στο κέντρο της λίμνης και όσοι επιθυμούν  μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δραστηριότητες που προσφέρει το Explore Ziria (υδροποδήλατα, buggy tours & jeeping).

Τον καφέ μας και το φαγητό μας θα απολαύσουμε στο γραφικό χωριό Ευρωστύνη.

Τα εισιτήρια των εκδρομών του  Free Travel είναι διαθέσιμα και μέσω viva, κάτι που θα σας βοηθήσει να τα προμηθευτείτε γρήγορα και εύκολα!

Θα είμαστε παρέα και για τις επόμενες αποδράσεις, αφού παρακολουθούμε τις επόμενες εκδρομές του Νοεμβρίου όπως στην Αράχωβα και τους Δελφούς, τη Λιβαδειά με τις υπέροχες πηγές Κρύας, τη Βυτίνα με το μοναδικό Σπήλαιο Κάψια και τη Δημητσάνα και τέλος τα Καλάβρυτα όπου θα φτάσουμε με τον Οδοντωτό, θα επισκεφτούμε το επίσης φανταστικό Σπήλαιο των Λιμνών και θα καταλήξουμε στο Πλανητέρο. Κάθε Κυριακή του Νοέμβρη και μια ξεχωριστή απόδραση.

Κάντε follow στο free travel  στο fb και στο Instagram για να ενημερώνεστε για τις σύντομες αποδράσεις σας κάθε Κυριακή!

Συμπληρώστε τη φόρμα και μπείτε στην κλήρωση για διπλά εισιτήρια γι αυτή την Κυριακή στην Στυμφαλία.