Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε…

Θωρακίζουμε την άμυνα των μικρών παιδιών απέναντι στις ιώσεις και τα κρυολογήματα με την πιο νόστιμη και αποτελεσματική λύση: Τις βιταμίνες Chewy Vites!

Οι αγαπημένες βιταμίνες των παιδιών σε μορφή ζελεδάκια αρκουδάκια από φυσικό χυμό φρούτων, χωρίς ζάχαρη, συντηρητικά και τεχνητά χρώματα.

Και για τους μεγάλους, ChewyVites Hair, Skin & Nails που συμβάλλουν στην καλή υγεία των μαλλιών, του δέρματος και των νυχιών.

Συντονιστείτε στον Μέντα 88 και κερδίστε ένα πακέτο με κουτιά βιταμίνες Chewy Vites αξίας 60 ευρώ (2 παιδικές & 1 ενηλίκων)

Chewy Vites Kids ΒιταμίνηC +Chewy Vites Kids Πολυβιταμινούχο Plus+Chewy Vites Adults Hair, Skin & Nails

Στείλτε το mail σας με την παρακάτω  φόρμα συμμετοχής και μπείτε στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 4 Μαρτίου.

Τα  Chewy Vites Kids είναι μαλακά, ζουμερά και με υπέροχη γεύση. Kυκλοφορούν σε 7 τύπους και συμπληρώνουν τη διατροφή των παιδιών με σκοπό την καλή υγεία και ανάπτυξή τους:

  1. Chewy Vites Πολυβιταμινούχο Plus –όλες οι απαραίτητες βιταμίνες και τα μεταλλικά στοιχεία που χρειάζεται ο παιδικός οργανισμός για την ανάπτυξή του
  2. Chewy Vites με Ωμέγα3 και πολυβιταμίνες, για τη φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου, με υπέροχη γεύση πορτοκαλιού, χωρίς τη δυσάρεστη επίγευση ψαριού. Τα ωμέγα 3 των ChewyVites προέρχονται από φύκη (και γι’ αυτό δεν έχουν γεύση ψαριού), καθιστώντας τα ζελεδάκια λαχταριστά και νόστιμα για τα μικρά παιδιά. Κατάλληλα για χορτοφάγους.
  3. Chewy Vites Βιταμίνη C– ενισχύουν το ανοσοποποιητικό και θωρακίζουν την άμυνα του παιδικού οργανισμού!
  4. Chewy Vites με Σίδηρο και πολυβιταμίνεςo νόστιμος και αποτελεσματικός τρόπος για την αντιστάθμιση της ανεπάρκειας του σιδήρου για δύναμη, ζωτικότητα και ενέργεια.
  5. Chewy Vites Πρόπολη & βιταμίνη Cγια τη θωράκιση της άμυνας του παιδικού οργανισμού – η λύση για τις χειμερινές ιώσεις και τα κρυολογήματα. Με υπέροχη γεύση φράουλα.
  6. Chewy Vites με Ασβέστιο & βιταμίνη D3για υγιή οστά και δόντια με γεύση φράουλα
  7. Η σειρά συμπληρώνεται με τα Προβιοτικά ζελεδάκια αρκουδάκια που περιέχουν φιλικά βακτήρια για την καλή υγεία του πεπτικού συστήματος

Τις βιταμίνες Chewy Vites  θα τις βρείτε στα φαρμακεία από τη VICAN

Για περισσότερες: www.vican.gr