Βρες κάποιον να σε φροντίζει όπως ο Μέντα 88!

Οκτώβριος # Ο ΜΗΝΑΣ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ!

100 μεγάλα δώρα για σένα!

H γιατρός – δερματολόγος Δέσποινα Αρναούτογλου, κάτοχος Ευρωπαϊκού Master στην Αισθητική Ιατρική και First Degree της Αμερικανικής Εταιρείας Αισθητικής Ιατρικής κάνει δώρο στις ακροάτριες του Μέντα 88:

# Καθαρισμό Προσώπου + Botox Mini

# Laser Αποτρίχωσης Μασχάλες + Laser Μπικίνι

# Δερμοαπόξεση με διαμάντια + Μεσοθεραπείες ματιών

Στην Arnaderm οι υπηρεσίες που παρέχονται καλύπτουν όλο το φάσμα της κλινικής Δερματολογίας για ενήλικες και παιδιά καθώς και της Αφροδισιολογίας.

Στο ιατρείο γίνονται όλες οι πράξεις  της Επεμβατικής Δερματολογίας, όπως λήψη βιοψίας, αφαίρεση σπίλων, καυτηριάσεις και κρυοθεραπεία.

Οι εφαρμογές Laser γίνονται με τα πιο εξειδικευμένα μηχανήματα και από πολύ έμπειρο προσωπικό. Έτσι μπορείτε να μας εμπιστευτείτε για αποτρίχωση, αντιμετώπιση ευρειαγγειών και σύσφιξη κα.

Το τμήμα σώματος λειτουργεί με πρωτότυπα μηχανήματα και πάντα σε συνδυασμό με ενέσιμες θεραπείες για καλύτερο και πιο γρήγορο αποτέλεσμα.

Στον τομέα της Αισθητικής Ιατρικής η γιατρός Δέσποινα Αρναούτογλου, με master στην Αισθητική Ιατρική και first degree της Αμερικανικής Ακαδημίας Αισθητικής Ιατρικής, προφέρει πληθώρα υπηρεσιών και πολλές καινοτόμες θεραπείες για αντιγήρανση και διόρθωση ρυτίδων, δυσχρωμιών και συνδυασμούς ώστε κάθε γυναίκα να μπορεί να μεγαλώνει όμορφα.

Μάθετε αναλυτικά για τις υπηρεσίες στο Arnaderm.gr.

Γεωργίου Γεννηματά 24, Άνω Γλυφάδα