Αλιμπινίσης, Χριστούγεννα γεμάτα αναμνήσεις!

Από το 1954 η εταιρία Άρτος & Ζύμη Αλιμπινίσης κάνει τα Χριστούγεννα μας πιο γλυκά!

Μελομακάρονα και κουραμπιέδες από παραδοσιακές συνταγές που έχουν ταξιδέψει στο χρόνο και φέτος φτιάχνονται για να σας συντροφεύσουν στη μαγεία των Χριστουγέννων!

Κουραμπιέδες, μελομακάρονα και μελομακάρονα με επικάλυψη σοκολάτας από πιο τα αγνά υλικά βρίσκονται στα ράφια του αγαπημένου super market και σας περιμένουν για να τα απολαύσετε!

Αυτή την εβδομάδα η εταιρία προσφέρει σε 2 τυχερούς ακροατές του Μέντα 88 απο 1 καλάθι με παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γλυκά!


Η εταιρία ‘Αρτος & Ζύμη Αλιμπινίσης είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, με έδρα τη Χαλκίδα, που δραστηριοποιείται στο χώρο της αρτοποιίας και των προϊόντων ζύμης από το 1954. Η νέα γενιά κληρονόμησε την τέχνη και το μεράκι για τη ζύμη και είναι περήφανη που δημιουργεί και μοιράζεται μαζί σας τα προϊόντα της, που το καθένα έχει τη δική του ιστορία. Η εταιρία διαθέτει ευρεία γκάμα προϊόντων που διανέμει σε κάθε σημείο της χώρας με το πλήρες δίκτυο διανομής της.

Βασική αρχή αποτελεί ο σεβασμός στην παράδοση, τον καταναλωτή, τον συνεργάτη και τον εργαζόμενο. Η εταιρία παράγει αυθεντικές συνταγές με προσεγμένες πρώτες ύλες και όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές που απαιτούνται για ένα άρτιο γευστικό και ποιοτικό αποτέλεσμα.

Δείτε όλα τα προϊόντα στο alibinisis.gr


Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και κερδίστε 1 καλάθι με παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γλυκά “Αλιμπινίσης”

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με mail