Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε…

Οι βραβευμένοι με Όσκαρ, Τζορτζ Κλούνεϊ και Τζούλια Ρόμπερτς βγάζουν ένα «Εισιτήριο για τον Παράδεισο» και έρχονται στις οθόνες μας αυτόν τον Σεπτέμβριο!

Οι δύο πρωταγωνιστές επανασυνδέονται στη μεγάλη οθόνη στο ρόλο δυο πρώην ερωτικών συντρόφων, που αναλαμβάνουν από κοινού την αποστολή να βάλουν φρένο στα σχέδια της ερωτοχτυπημένης κόρης τους, η οποία ετοιμάζεται να διαπράξει το ίδιο λάθος που έκαναν κάποτε οι ίδιοι.

O Mέντα 88 εξασφάλισε διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας την Πέμπτη 8/9 στις 20.15 στο θερινό σινεμά ΕΚΡΑΝ
(Ζωναρά & Αγαθίου, Νεάπολη Εξαρχείων)

Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και κερδίστε προσκλήσεις.

Οι  νικητές θα ενημερωθούν με mail.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ

Οι βραβευμένοι με Όσκαρ® Τζορτζ Κλούνεϊ και Τζούλια Ρόμπερτς, επανασυνδέονται στη μεγάλη οθόνη στο ρόλο δυο πρώην ερωτικών συντρόφων, οι οποίοι καταλήγουν ανέλπιστοι σύμμαχοι, καθώς αναλαμβάνουν από κοινού την αποστολή να βάλουν φρένο στα σχέδια της ερωτοχτυπημένης κόρης τους, η οποία ετοιμάζεται να διαπράξει το ίδιο λάθος που έκαναν κάποτε οι ίδιοι.

Η Working Title, η Smokehouse Pictures και η Red Om Films, παρουσιάζουν την ταινία «Εισιτήριο Για Τον Παράδεισο» (Ticket to Paradise) μια ρομαντική κομεντί για τις γλυκιές εκπλήξεις που φέρνουν οι δεύτερες ευκαιρίες στη ζωή.

Σκηνοθετεί ο Ολ Πάρκερ (έχει σκηνοθετήσει το «Mamma Mia! Here We Go Again» και έχει γράψει το «Best Exotic Marigold Hotel») από ένα σενάριο του Ντάνιελ Πίπσκι.

Η παραγωγή ανήκει στους Τιμ Μπίβαν («Η Πιο Σκοτεινή Ώρα», «Κορίτσι από τη Δανία») Έρικ Φέλνερ («Η Θεωρία των Πάντων», «Οι Άθλιοι») για λογαριασμό της Working Title, την Σάρα Χάρβεϊ («In Bruges»), την Ντέμπορα Μπάλντερστοουν («Gone»), τον Τζορτζ Κλούνεϊ, τον βραβευμένο με Όσκαρ® Γκραντ Χέσλοβ («Argo») και τις Λίζα Ρόμπερτς Τζίλιαν και Μαρίζα Γιέρες Τζιλ για λογαριασμό της Red Om Films.

Παίζουν: Τζορτζ Κλούνεϊ, Τζούλια Ρόμπερτς
Σκηνοθεσία: Ολ Πάρκερ
Σενάριο: Ολ Πάρκερ, Ντάνιελ Πίπσκι
Παραγωγή: Τιμ Μπίβαν, Έρικ Φέλνερ, Σάρα Χάρβεϊ, Ντέμπορα Μπάλντερστοουν, Τζορτζ Κλούνεϊ, Τζούλια Ρόμπερτς, Γκραντ Χέσλοβ, Λίζα Ρόμπερτς Τζίλιαν, Μαρίζα Γιέρες Τζιλ
Διάρκεια: 104’