Η DC Λεγεώνα Από Τα Σούπερ-Κατοικίδια: Ο σκύλος του Σούπερμαν και η παρέα του σε απίστευτες περιπέτειες!

Η ταινία «Η DC Λεγεώνα Από Τα Σούπερ-Κατοικίδια», σε σκηνοθεσία Τζάρεντ Στερν και Σαμ Λεβίν, έρχεται στους κινηματογράφους στις 8 Σεπτεμβρίου από την Tanweer.

Ο Μέντα 88 και σας Θερινά Σινεμά έχουν διπλές προσκλήσεις για τους ακροατές.

Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και κερδίστε προσκλήσεις για την προβολή της Πέμπτης 8/9 στις 19.50 στο σινεμά Αμίκο 

(Επιδαύρου & Ανδρούτσου 20, Πολύδροσο Χαλάνδρι)

Οι νικητές θα ενημερωθούν με mail

Ήρθε η ώρα να συνδυαστούν σε μία απολαυστική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων δύο ακαταμάχητα στοιχεία: τα κατοικίδια και οι ήρωες της DC! Στη «DC Λεγεώνα από τα σούπερ-κατοικίδια», το αστείρευτο χιούμορ και οι πιο απίθανες καταστάσεις φέρνουν κοντά τα πιο δυνατά, ηρωικά ζωάκια της θρυλικής Μητρόπολης με τους σούπερ ήρωες! Μόνο που αυτή τη φορά είναι τα τετράποδα που θα σώσουν την κατάσταση και θα εξαπολύσουν τις δυνάμεις τους για το καλό όλων. Πέρα από την καταιγιστική δράση και το θέαμα που προσφέρει, η ταινία μιλάει για τη σημασία της φιλίας και της οικογένειας για να τονίσει ότι η πιο σημαντική υπερδύναμη είναι να είσαι ο εαυτός σου. Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Τζάρεντ Στερν που έχει συνυπογράψει το σενάριο για την ξεκαρδιστική Ταινία LEGO Batman.

Σε σκηνοθεσία: Τζάρεντ Στερν, Σαμ Λεβίν και σε σενάριο Τζάρεντ Στερν, Τζον Γουίτινγκτον

Πρωταγωνιστούν: Ντουέιν Τζόνσον, Κέβιν Χαρτ, Κέιτ ΜακΚίνον, Τζον Κραζίνσκι, Βανέσα Μπάγιερ, Ντιέγκο Λούνα

Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται: Γιάννης Στεφόπουλος, Άννα Κουτσαφτίκη, Αποστόλης Ψυχράμης, Χρήστος Πλαΐνης, Πηνελόπη Σκαλκώτου, Άντρια Ράπτη, Φώτης Πετρίδης, Θανάσης Κουρλαμπάς, Λουκάς Φραγκούλης, Έλενα Δελακούρα, Τζίνη Παπαδοπούλου, Κωνσταντίνος Λάγκος, Νίκος Αξιώτης, Δανάη Νικολάτου.