Αυτή την εβδομάδα η Xnature κάνει δώρο στους ακροατές του Μέντα 88 απο ένα πακέτο με συμληρώματα διατροφής για αδυνάτισμα, αξίας 60 ευρώ το κάθε ένα.

Το κάθε πακέτο περιλαμβάνει:

1.THE DIET capsul
Μοναδικό διαιτητικό συμπλήρωμα για ισορροπημένη διατροφή & υγιεινή απώλεια βάρους. Φυτικές κάψουλες για αδυνάτισμα, βελτίωση των τιμών της χοληστερόλης αλλά και μείωση της κυτταρίτιδας. Μία μόνο κάψουλα την ημέρα, 20′ πριν το πρωινό σου και έχεις προσφέρει τον πιο “δυνατό” και αποτελεσματικό λιποτροπικό συνδυασμό στον οργανισμό σου.

Διασπά τα λίπηΚαταστέλλει την όρεξη Boostάρει το μεταβολισμόΑυξάνει την ενέργειαΜειώνει την LDL χοληστερόληΤονώνει και συσφίγγει το δέρμα

  2.Slim Project
Το υπέρ- αποτελεσματικό ελιξήριο αδυνατίσματος για ξεφούσκωμα και “πλάκα” κοιλίτσα, αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και της επιθυμίας για γλυκά & αμυλούχα. Η επιτυχία οφείλεται στις αποκλειστικές συνθέσεις των οργανικών συστατικών από φρούτα & βότανα που χρησιμοποιούμε και στη συνέπεια της χρήσης τους από εσάς.

Συμπλήρωσε mail και ονοματεπώνυμο στη φόρμα που θα βρεις παρακάτω και μπές στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 15/4.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ:  Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης διατροφής