Μια πραγματικά φαντασμαγορική εκδήλωση με άρωμα Επανάστασης πραγματοποιείται κάθε Σεπτέμβριο στο ιστορικό νησί των Σπετσών: Η Γιορτή της Αρμάτας.

Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου η γιορτή της Αρμάτας θα κορυφωθεί με την εντυπωσιακή αναπαράσταση της πυρπόλησης ρέπλικας της τουρκικής ναυαρχίδας. Ένα πολιτισμικό δρώμενο που εντυπωσιάζει κάθε χρόνο μικρούς και μεγάλους θεατές.

Φέτος η διοργάνωση θα είναι ιδιαίτερα φαντασμαγορική γιατί γιορτάζονται τα 200 χρόνια από τη Ναυμαχία των Σπετσών το 1822.

Το τουριστικό γραφείο Free travel το οποίο οργανώνει μονοήμερες και πολυήμερες εκδρομές με αντικείμενο τον πολιτισμό μας, την ιστορία, δρώμενα και φεστιβάλ που συμβαίνουν γύρω μας, σας ταξιδεύει και φέτος στο νησί των Σπετσών.

Με αποκορύφωμα το βράδυ του Σαββάτου όπου τα βεγγαλικά και τα  πυροτεχνήματα θα κάνουν τη νύχτα ημέρα στο νησί, αναπαριστώντας την ιστορική στιγμή που ο ελληνικός στόλος πυρπόλησε την τουρκική ναυαρχίδα το 1822 στα στενά του αργολικού κόλπου. Ένα πολιτισμικό δρώμενο με ιστορικό ενδιαφέρον που συγκινεί τους χιλιάδες επισκέπτες του!

Συντονιστείτε στον Μέντα 88 και κερδίστε δύο εισιτήρια για την μονοήμερη εκδρομή στις Σπέτσες με το Free Travel ( αναχώρηση στις 12.30 το μεσημέρι του Σαββάτου).

Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και μπείτε στην κλήρωση..

Ο νικητής θα ενημερωθεί με mail.

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του τουριστικού γραφείου www.freetravel.gr  ή το viva.gr από όπου μπορείτε να προμηθευτείτε και τα εισιτήρια σας.