Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε.

Επειδή το βιβλίο παραμένει πάντα το καλύτερο δώρο για όλες τις εποχές, ο Μέντα 88 και οι Εκδόσεις Κάκτος προσφέρουν σε τρεις  τυχερούς ακροατές από ένα βιβλίο, το πιό όμορφο εορταστικό δώρο!

Συντονιστείτε καθημερινά και κερδίστε ένα απο τα παρακάτω βιβλία:

1.365 AΝΑΣΕΣ

ΜΙΚΡΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ

ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΜΠΑΚΑ

Δημιουργός του Breath Pilates 

 Η συνέπεια ισοδυναμεί με τη νίκη. Αυτή είναι η προσωπική μου φιλοσοφία και με αυτήν πορεύομαι από παιδί για να κατακτήσω τα όνειρά μου στη ζωή και τη δουλειά. Αυτός λοιπόν ο οδηγός συνέπειας που κρατάτε στα χέρια σας είναι ένα πολύ χρήσιμο manual για να οργανώσετε τα πάντα μέσα στην καθημερινότητά σας εύκολα, μεθοδικά και, κυρίως, με αποτέλεσμα. Τον έχω δημιουργήσει με τέτοιον τρόπο, ώστε ακολουθώντας τον, στο τέλος της ημέρας, θα εξασφαλίσετε χρόνο και ενέργεια για τα πιο σημαντικά: μια αγκαλιά με το παιδί σας ή μια χαλαρή βόλτα με τον σκύλο σας στο πάρκο.

2. Για όλα υπάρχει ένας μύθος

Ένα ταξίδι στην αρχαία ελληνική μυθολογία

Από τον δημιουργό του καναλιού ΤΗΕ ΜΥΤΗΟLOGIST 

 Πώς γίνεται ολόκληρος θεός του πολέμου να είναι δειλός; Πόσο σκληρή μπορεί να γίνει η εκδίκηση μιας απατημένης θεάς που ψάχνει να ξεσπάσει; Πόσο κακό είναι ικανή να κάνει μια μητέρα που αναζητά τη χαμένη της κόρη; Ποιο μυστικό μπορεί να κρύβει ένα διάσημο τέρας που, μέχρι να τιμωρηθεί σκληρά και άδικα, ήταν μια κοπέλα ξακουστή για την ομορφιά της; Τι ανάγκασε τους πανίσχυρους θεούς του Ολύμπου να εγκαταλείψουν το παλάτι τους φοβούμενοι για τη ζωή τους;

Αν νομίζετε ότι οι αρχαίοι μύθοι ανήκουν στο παρελθόν, κάνετε λάθος.

Η ελληνική μυθολογία μπορεί να είναι αρχαία, αλλά είναι πάντα επίκαιρη και βρίσκεται παντού γύρω μας. Δεν με πιστεύετε; Στις σελίδες αυτού του βιβλίου παρελαύνουν περισσότεροι από τριάντα αρχαίοι μύθοι για κάθε σημαντική πτυχή της ζωής μας. Πριν ο πόλεμος, το μίσος, η εκδίκηση, ο πλούτος, η φιλία ή ο θάνατος παιδέψουν εμάς, είχαν απασχολήσει τους αρχαίους Έλληνες, οι οποίοι κατέγραψαν τις σκέψεις τους μέσα στους μύθους, που επιβίωσαν μέχρι σήμερα.

Ύστερα από 1.000.000 ώρες προβολών στο YouTube και τη μεγαλύτερη παρέα μυθολογίας και αρχαιολογίας του ελληνικού διαδικτύου με πάνω από 125.000 ακόλουθους, το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας υπόσχεται να σας πείσει ότι, όπου και να κοιτάξετε, θα δείτε τα απομεινάρια μιας πανάρχαιας ιστορίας και ότι… για όλα υπάρχει ένας μύθος!

3. “Ο ΗΡΩΑΣ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ”

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΡΡΗΣ

Ποιες μικρές ιστορίες κρύβονται πίσω από τη δόξα και τη λάμψη του Μουντιάλ; Ποιοι άνθρωποι βρέθηκαν στο τεράστιο εργοτάξιο και είδαν σιγά-σιγά το μεγαλεπήβολο έργο να παίρνει μορφή; Από πού ήρθαν και τι ζωή έκαναν πριν; Ποια γη τούς γέννησε και σε ποιους θεούς μιλούσαν τα βράδια; Ποια βιώματα κουβαλούσαν μέσα τους; Τι τους έδιωξε από τις πατρίδες τους και ποιοι τους περίμεναν να γυρίσουν πίσω; Ποια όνειρα και ποιες ακαταμάχητες σειρήνες τούς έσπρωξαν στην ξενιτιά;

«Όταν περάσετε τον έλεγχο και τα τελωνεία, θα παραδώσετε τον φάκελό σας με το διαβατήριο και όλα σας τα χαρτιά στον υπεύθυνο της κάθε εταιρείας. Από εδώ και πέρα θα κρατάμε εμείς τα διαβατήριά σας, θα είναι κλειδωμένα και ασφαλή. Θα τα παραλάβετε όταν τελειώσει το έργο και έρθει η ώρα να φύγετε. Προχωρήστε τώρα». 

Ένας έντονος φόβος παρέλυσε πολλούς από τους συμπατριώτες του και έκανε το βλέμμα τους να σκοτεινιάσει. Ένιωσαν ήδη «κλειδωμένοι και ασφαλείς».

Δήλωση συμμετοχής 

Συμπληρώστε τη φόρμα – κλήρωση κάθε μέρα 

Οι νικητές θα ενημερωθούν με mail