Η Μάγδα συνθέτει ένα αντισυμβατικό album που ηχητικά συνδέει τα αγαπημένα της ακούσματα με την προσωπική της αισθητική αντίληψη, όπως αντικατοπτρίζεται στα λόγια και τις μελωδίες που αποτυπώνονται ανάγλυφα στο «28 και κάτι».

«28 και κάτι», πολύ νέα, αλλά διαθέτοντας ήδη σπάνια καλλιτεχνική ωριμότητα η Μάγδα, υπογράφει τα περισσότερα τραγούδια του δίσκου.

Όταν δημιουργεί, ζει έντονα στο σαγηνευτικό κόσμο της τέχνης της, αλλά παράλληλα γνωρίζει άριστα τον τρόπο να μας κάνει κοινωνούς του πάθους της γι’ αυτήν.

Είναι μια πολυσύνθετη ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός, με πλούσια δημιουργική φλέβα , με ένα ιδιαίτερο ηχόχρωμα και περίτεχνα φωνητικά γυρίσματα που αντλεί από το παραδοσιακό τραγούδι, δίνοντας τον προσωπικό της τόνο σε ότι ερμηνεύει.

Ο ταλαντούχος τραγουδοποιός Άρης Κλεισούρας δημιουργεί τέσσερα τραγούδια του album και προσθέτει τη δική του ενδιαφέρουσα καλλιτεχνική ματιά στο τελικό αποτέλεσμα.
tinny Varoucha
Στο δίσκο συμμετέχει ο αγαπημένος ερμηνευτής και τραγουδοποιός Χρήστος Θηβαίος σε ένα εξαιρετικό, τρυφερό τραγούδι της Μάγδας, με τίτλο «Δε θα γεράσουμε μαζί» που τραγουδά ντουέτο με τη νέα τραγουδοποιό.

Αναπόσπαστο στοιχείο της καλλιτεχνικής αρτιότητας του δίσκου είναι οι ενορχηστρώσεις που έχουν επιμεληθεί, δίνοντας το στίγμα τους, τρείς ξεχωριστοί μουσικοί , ο Αλέξανδρος Κούρος , ο Σταύρος Ρουμελιώτης και ο Κώστας Μιχαλός.

H Μάγδα Βαρούχα φέρνει ένα νέο ελπιδοφόρο άνεμο στην ελληνική μουσική σκηνή με έναν προσωπικό δίσκο, ορόσημο για την έως τώρα καλλιτεχνική της πορεία, που δικαιώνει τα όνειρα της και αναδεικνύει το ερμηνευτικό και δημιουργικό της χάρισμα.

Το album «28 και κάτι» κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group και βρίσκεται στις προθήκες των δισκοπωλείων.

Το «28 Και Κάτι» κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες:

  • Κατεβάστε το από το iTunes
  • Κατεβάστε το από το Google Store
  • Κατεβάστε το από το Amazon
  • Ακούστε το από το Spotify
  • Ακούστε το από το Deezer

 

πηγή: ogdoo.gr