• Ο Μέντα 88 σας στέλνει ΚΑΘΕ εβδομάδα στις καλύτερες θεατρικές παραστάσεις για παιδιά και εφήβους! 
  • Παραστάσεις για θεατές  απο 10 μηνών μέχρι τους…ενήλικους συνοδούς τους!
  • Κερδίστε διπλές προσκλήσεις
  • Συντονιστείτε καθημερινά στις εκπομπές του Μέντα 88
  • Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε στο τέλος
  • Οι νικητές ειδοποιούνται με email

Ο Μικρός Νικόλας, ο γνωστός παιδικός ήρωας που έχουν λατρέψει γενιές και γενιές, παρουσιάζεται για πρώτη φορά ως παιδική θεατρική παράσταση στο Κινηματοθέατρο Δαναός, καλώντας τους φίλους τους σε μια διαδραστική εμπειρία, με περιπέτειες, γέλιο, τραγούδια και παιχνίδια. 

Η παράσταση είναι βασισμένη στο έργο των Ρενέ Γκοσινί και Ζαν Ζακ Σαντιέ που από το 1956 μέχρι σήμερα μαγεύει μικρούς και μεγάλους, μέσα από τα βιβλία και την ταινία που ακολούθησαν και άγγιξαν εκατομμύρια παιδιά, που βρήκαν στο πρόσωπο του έναν πρότυπο ήρωα, γεμάτο αθωότητα, εξυπνάδα και παιδικότητα. 
Ένας ήρωας που έχει προκαλέσει με τις περιπέτειες του το γέλιο σε γενιές αναγνωστών, από τα μικρά παιδιά μέχρι τους γονείς και τους παππούδες.  

Στην παράσταση, ο Νικόλας καλεί τους φίλους του για να τους πει κάτι πολύ σημαντικό. Χρειάζεται τη βοήθειά τους, για να βρει το μυστικό του παππού! Ποιο να είναι, άραγε; Μήπως κρύβεται στη βαλίτσα του ή κάπου, που δεν μπορούν να φανταστούν; Θα καταφέρουν να το βρουν, πριν τους γονείς του; 

Ο καλοί του φίλοι Κλοτέρ, Αλσέστ, Ζοφρουά, Άννα Μαρία, ακόμα και η κούκλα της είναι αποφασισμένοι να τον βοηθήσουν. Επειδή όμως όλα γίνονται ευκολότερα, όταν συνεργάζονται πολλοί, τι θα λέγατε να βοηθήσετε κι εσείς; Και πού ξέρετε; Μπορεί να βρείτε εσείς το περίφημο μυστικό!

Η παράσταση του Μικρού Νικόλα θα παρουσιάζεται κάθε Κυριακή στις 11:00 στο Κινηματοθέατρο Δαναός.

Κινηματοθέατρο Δαναός:   Λ. Κηφισίας 109, 11524 Αθήνα