Ο Μέντα 88 σας στέλνει ΚΑΘΕ εβδομάδα στις καλύτερες θεατρικές παραστάσεις για παιδιά και εφήβους! 

  • Παραστάσεις για θεατές  απο 10 μηνών μέχρι τους…ενήλικους συνοδούς τους!
  • Κερδίστε διπλές προσκλήσεις
  • Συντονιστείτε καθημερινά στις εκπομπές του Μέντα 88
  • Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε στο τέλος
  • Οι νικητές ειδοποιούνται με email

Το θρυλικό παραμύθι των ΑΔΕΛΦΩΝ ΓΚΡΙΜέρχεται σε συνεργασία του Φεστιβάλ παραμυθιού
«Κόκκινη κλωστή δεμένη»με την παιδική σκηνή της Γιούλης Ηλιοπούλου.

Η παιδική σκηνή της Γιούλης Ηλιοπούλου παρουσιάζει μια από τις πιο αγαπημένες ιστορίες των παιδικών μας χρόνων, το θρυλικό παραμύθι των Αδελφών Γκριμ,  «Ραπουνζέλ», στο Θέατρο Πειραιώς 131.

Λίγα λόγια για το έργο:

Η νεαρή Ραπουνζέλ είναι φυλακισμένη επί χρόνια σ ένα πανύψηλο πύργο, αιχμάλωτη μιας μάγισσας, που εκμεταλλεύεται τα ατελείωτα χρυσά μαγικά μαλλιά της για να μένει νέα και όμορφη.

Ο πιο «περιζήτητος» κλέφτης του βασιλείου βρίσκει μια νύχτα καταφύγιο στον μυστηριώδη πύργο και πιάνεται όμηρος από το κορίτσι. Η Ραπουνζέλ λαχταράει να ζήσει την πραγματική ζωή, ελεύθερη, έτσι κλείνει συμφωνία με το νεαρό κλέφτη και το αταίριαστο δίδυμο ξεκινάει την απόδρασή του, παρέα μ’ ένα μικρό βατράχι και με τη βοήθεια ενός μονόκερου.

Και η μεγάλη περιπέτεια αρχίζει …

Οι Αδελφοί Γκριμ μέσα από το υπέροχο διαχρονικό παραμύθι που έγραψαν αναδεικνύουντην αξία της ελευθερίας του ανθρώπου. Ο καθένας μας όταν έχει τη θέληση μπορεί να βρει τη δύναμη να ξεφύγει από τα όποια δεσμά του, να κυνηγήσει το όνειρό του και να ζήσει ελεύθερος σύμφωνα με τις επιλογές  του.