Ένας τυχερός θα κερδίσει 4ήμερη Πασχαλινή απόδραση στη Σκύρο για 2 ενήλικες + έως 1 παιδί (αναχώρηση Μεγάλη Παρασκευή – επιστροφή: Δευτέρα Πάσχα), που αναλυτικά περιλαμβάνει:

1. Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για 2 άτομα σε διακεκριμμένη θέση και Ι.Χ. για τη διαδρομή Κύμη-Σκύρος με επιστροφή, από τη διακεκριμμένη με Bronze Award στα Tourism Awards 2018 Σκύρος Ναυτική Εταιρεία, που εκτός από την καθημερινή σύνδεση για Σκύρο με διπλά δρομολόγια την περίοδο του Πάσχα, από 11 Ιουνίου σάς ταξιδεύει άνετα, γρήγορα και τουλάχιστον 25% πιο οικονομικά 3 φορές την εβδομάδα σε Σκόπελο και Αλόννησο.

Για περισσότερες πληροφορίες, άμεση έκδοση εισιτηρίων και web check-in στο sne.gr

2. Αξέχαστη διαμονή 4 ημερών (3 διανυκτερεύσεων) με πρωινό στο ξενοδοχείο Αχίλλειον, στη φημισμένη παραλία της Ασπούς, 4 χιλιόμετρα από τη χώρα της Σκύρου. Διαθέτει εξαιρετική θέα στη θάλασσα και τον επιβλητικό ορεινό όγκο του Κόχυλα (βουνό της Σκύρου) και πρωινό σε μπουφέ που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ντόπιο μέλι, σκυριανά τυροκομικά, τηγανόψωμα, πίτες, χωριάτικα αυγά και λαχανικά βιολογικής καλλιέργειας από το περιβόλι της ιδιοκτησίας, το οποίο μπορείτε να επισκεφτείτε. Στα 20 δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια, που διαθέτουν όλα τη δική
τους βεράντα, θα βρείτε τηλέφωνο, τηλεόραση, ψυγείο, κλιματισμό, και δωρεάν wi-fi.

Περισσότερα στο www.skiroshotel.com

Μείνετε συντονισμένοι στον Μέντα 88 για να μάθετε πώς μπορείτε να διεκδικήσετε αυτό το ταξίδι!

Η κλήρωση θα γίνει στις 19 Απριλίου.

Σκύρος Ναυτική Εταιρεία

Η πιο γρήγορη, οικονομική και βραβευμένη επιλογή για Σποράδες

Με ορμητήριο το πανέμορφο νησί της Σκύρου, η δυναμική αυτή εταιρεία λαϊκής βάσης φέρνει τις Σποράδες στα μέτρα μας. Το υψηλότατων προδιαγραφών τόσο σε κατασκευή όσο και σε παροχή υπηρεσιών στους επιβάτες του ferry boat Αχιλλέας φθάνει καθημερινά σε 1 ώρα και 40 λεπτά στη Σκύρο (διπλά δρομολόγια από Μεγάλη Παρασκευή έως Δευτέρα Πάσχα, ενώ από 11 Ιουνίου, 3 φορές την εβδομάδα φθάνει στην Αλόννησο (σε 2 ώρες και 20 λεπτά) και στη Σκόπελο (σε 3 ώρες και 5 λεπτά). Το κόστος των εισιτηρίων είναι κατά μέσο όρο 25% χαμηλότερο από αντίστοιχα δρομολόγια με αφετηρία το λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου, ενώ υπάρχουν επιπλέον εκπτώσεις 40% στα οχήματα για αυθημερόν μετάβαση στην Κύμη και επιστροφή (έως 20 Ιουλίου) και 10% στα εισιτήρια της επιστροφής επιβατών και οχημάτων από Σκόπελο και Αλόννησο για ταυτόχρονη έκδοσή τους.

Η ΣΝΕ απέσπασε πρόσφτατα τη διάκριση Bronze Award στον τομέα Strategy & Innovation / Συνεισφορά στην
τοπική οικονομία των Tourism Awards 2018, άλλη μια επιβεβαίωση των προσπαθειών των ανθρώπων της εταιρείας αλλά και των ανθρώπων της Σκύρου, που –αν μη τι άλλο- ξέρουν από θάλασσα!

Για κρατήσεις θέσεων και πληροφορίες δρομολογίων απευθυνθείτε στον ταξιδιωτικό σας
πράκτορα ή στην ιστοσελίδα της εταιρείας sne.gr

Αχίλλειον Hotel

Για αξέχαστες διακοπές στη Σκύρο

Το ειδυλλιακό αυτό ξενοδοχείο έχει καταφέρει να μπει στις καρδιές των καλοκαιρινών επισκεπτών του, συνδυάζοντας τις ομορφιές αυτού του Σποραδίτικου νησιού, με την άνεση, την ομορφιά και το φιλικό περιβάλλον που προσφέρει. Σε αυτό έχουν συμβάλει τόσο η προνομιακή του θέση (3 χλμ. από τη Χώρα, 5 από το λιμάνι της Λιναριάς και μόλις 170 μ. από τη φημισμένη, αμμουδερή παραλία της Ασπούς) όσο και η εξαιρετική του θέα στη θάλασσα και τον επιβλητικό ορεινό όγκο του νησιού. Λειτουργώντας από το 1998 με ριζική ανακαίνιση το 2015, διαθέτει 20 δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια με ιδιωτική βεράντα και όλες τις σύγχρονες ανέσεις (TV, κλιματισμό, τηλέφωνο, Mini bar και free wifi), αίθουσα πρωινού με πλούσιο μπουφέ που περιλαμβάνει και πολλά τοπικά
προϊόντα, μπαρ, 24ωρη ρεσεψιόν και υπηρεσία μεταφοράς από και προς το αεροδρόμιο του νησιού.

Ασπούς – Σκύρος
Τηλ.: 22220 93300 / 697 2333435
www.skiroshotel.com

 

Μέντα 88: Το ραδιόφωνο που ξέρει τις αγάπες σου