Ζήσε τα ωραιότερα ταξίδια της ζωής σου με τον Μέντα 88!

4 μέρες για 2 άτομα, με ΟΛΑ τα έξοδα πληρωμένα στο ρομαντικό – φθινοπρωινό ΠΑΡΙΣΙ!

Αεροπορικά – μεταφορές – ξενοδοχείο – prive ξενάγηση – ρομαντικό δείπνο με γαλλική κουζίνα – όλα με την υπογραφή του Vlassopoulos Travel.

⭐️ Με τον Μέντα 88 θα γνωρίσεις μια από τις όμορφες πόλεις του κόσμου, θ’ ανακαλύψεις τα μυστικά της σε μια εποχή που λατρεύουν κι οι ίδιοι οι Παριζιάνοι. Ονειρικές εικόνες βγαλμένες από καρτ-ποστάλ κι ατελείωτες ρομαντικές βόλτες στους δρόμους της πόλης του Φωτός.

⭐️ Πύργος του Άιφελ – Λεωφόρος των Ηλυσίων Πεδίων – Αψίδα του Θριάμβου και Μουσείο του Λούβρου, ένα από τα πιο σπουδαιότερα μουσεία του πλανήτη, που στεγάζει περισσότερα από ένα εκατομμύριο έργα τέχνης. Εκεί θα συναντήσεις τη Μόνα Λίζα και την Αφροδίτη της Μήλου.

⭐️ Παναγία των Παρισίων – Κρουαζιέρα στον Σηκουάνα – Μονμάρτη – Moulin Rouge . Και δεν υπάρχει καλύτερη εποχή από το φθινόπωρο, για να επισκεφτείς τις Βερσαλλίες – οι κήποι είναι πιο όμορφοι από ποτέ, θυμίζουν έναν ζωντανό πίνακα ζωγραφικής.

Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής.

Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου στην εκπομπή της Βιβής Παπαστάθη.
Δευτέρα – Παρασκευή 07.00 – 10.00

*Οι νικητές μπορούν να πραγματοποιήσουν το ταξίδι μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου – εξαιρείται η περίοδος της 28ης Οκτωβρίου.