Ο Μέντα 88 σε στέλνει ΚΑΘΕ εβδομάδα στους ομορφότερους προορισμούς της Ελλάδας!

Αυτή τη φορά σε στέλνουμε στην κοσμοπολίτικη Κέρκυρα για να ζήσεις από κοντά – και να νιώσεις –  το Πάσχα στο νησί, μια αξέχαστη εμπειρία, με δρώμενα κι έθιμα μοναδικά στον κόσμο.

Κέρδισε πακέτο 2 ατόμων στο ξενοδοχείο 5 αστέρων Sentido Apollo Palace στην Μεσογγή της Κέρκυρας και ζήσε το ωραιότερο Πάσχα της ζωής σου.
Προσφορά του Vlassopoulos Travel.

~3 διανυκτερεύσεις: Μ. Παρασκευή – Μ. Σάββατο – Κυριακή και αναχώρηση Δευτέρα του Πάσχα (δηλ. άφιξη 3/5 και αναχώρηση 6/5).
~πρωινό σε πλούσιο μπουφέ.
~Δείπνο την Μεγάλη Παρασκευή με νηστίσιμες και αρτύσιμες επιλογές σε μπουφέ.
~Αναστάσιμο δείπνο το Μεγάλο Σάββατο σε πλούσιο μπουφέ με την πατροπαράδοτη μαγειρίτσα και εκλεκτά εδέσματα.
~Πασχαλινό γεύμα και εορταστικό γλέντι την Κυριακή του Πάσχα σε πλούσιο μπουφέ με διάφορους μεζέδες, οβελία στη σούβλα συνοδεία ζωντανής μουσικής.

Το θέρετρο Sentido Apollo Palace 5 αστέρων στις όχθες του χωριού Μεσογγή, δίπλα στην ακροθαλασσιά με τα γραφικά ταβερνάκια και  20’ από την γραφική πόλη της Κέρκυρας, αποτελεί ιδανική επιλογή για μια ρομαντική απόδραση, χαλαρωτικές οικογενειακές διακοπές ή διακοπές με φίλους.

Περιβάλλεται από έναν ελαιώνα 50 στρεμμάτων με πολύ παλιά ελαιόδεντρα, υπέροχους κήπους και κερκυραϊκές αρχιτεκτονικές νότες. Το εντυπωσιακό περιβάλλον, οι υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις και υπηρεσίες, το kids club καθώς και ο ειδικά σχεδιασμένος χώρος μόνο για ενήλικες που προσφέρει το Sentido Apollo Palace μπορεί να σας εξασφαλίσει ονειρεμένες διακοπές.

VLASSOPOULOS TRAVEL

Το ταξιδιωτικό γραφείο VLASSOPOULOS TRAVEL για ακόμα μια χρονιά κάνει πραγματικότητα τα ταξίδια που ονειρευόμαστε. Εμπιστευθείτε το έμπειρο και φιλικό προσωπικό του για οργανωμένα πακέτα διακοπών ή για να σχεδιάσετε ένα ταξίδι προσαρμοσμένο στο πρόγραμμα και τις ανάγκες σας με τις μεγαλύτερες αεροπορικές και ακτοπλοϊκές εταιρείες και τα καλύτερα ξενοδοχεία σε Ελλάδα, Ευρώπη αλλά και όλο τον κόσμο.

Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής και μπες στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 24 Απριλίου στην εκπομπή της Βιβής Παπαστάθη,
(Δευτέρα – Παρασκευή 07.00-10.00)

Καλή επιτυχία!