Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, έχοντας δίπλα του την Ελένη Τσαλιγοπούλου και τους συνεργάτες τους στη «Συνοικία Ασμάτων» στο Petrogazi, δημιουργούν το δικό τους «βήμα» στη διασκέδαση.

Η Γιώτα Νέγκα και ο Κώστας Μακεδόνας, φίλοι και συνεργάτες τους πέρασαν από εκεί και οι εκπλήξεις διαδέχονταν η μια την άλλη…

H Ελένη Τσαλιγοπούλου προέτρεψε την Γιώτα Νέγκα, αλλά και τον Κώστα Μακεδόνα να τραγουδήσουν κι αυτοί, χαρίζοντας στο κοινό τραγούδια αγαπημένα. Μαζί τους και ο Σπύρος Παπαδόπουλος -για δεύτερη φορά- για να απολαύσει το πρόγραμμα, ο οποίος δεν αντιστάθηκε να ανέβει στο πάλκο. «Παρών» επίσης και ο Δημήτρης Κανέλλος.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης στο Petrogazi εμφανίζεται στον -κατά βάση βιωματικό- ρόλο του φάλτσου τραγουδιστή.

Η «Συνοικία Ασμάτων» έχει το άρωμα της γοητείας της Ελένης Τσαλιγοπούλου – στο ρόλο της λαϊκής τραγουδίστριας – η οποία με την φωνή και το ταμπεραμέντο της, ερμηνεύει τραγούδια «σοφά» επιλεγμένα για να φτιάχνουν το κέφι.

Μαζί τους τέσσερις νέοι υπέροχοι τραγουδιστές, ο Άγγελος Ανδριανός, η Μαίρη Δούτση, ο Ανδρέας Λάφης και η Δήμητρα Σταθοπούλου, αλλά και μία ορχήστρα εκλεκτών μουσικών, αναβιώνουν μια ατμόσφαιρα κοσμικού κέντρου.

Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου: Όπως τότε που τα «μπουζούκια» φιλοξενούσαν λαϊκά τραγούδια και οι θαμώνες διασκέδαζαν με τη ψυχή τους και γινόντουσαν ένα με το πάλκο.

Στη συνέχεια και μετά την Ελένη Τσαλιγοπούλου, στη «Συνοικία των Ασμάτων» θα φιλοξενηθούν η Κατερίνα Κούκα με τη Λιζέτα Καλημέρη, ο Δημήτρης Μπάσης και η Μελίνα Κανά.

Μουσικοί:

Θανάσης Τσαουσέλης – πλήκτρα
Γιάννης Ψάλτης – τύμπανα
Γιώργος Ζωγράφος – ακορντεόν
Θανάσης Κανέλλος – κιθάρα
Αποστόλης Παπαπέτρος – μπάσο
Βαγγέλης Ζαρμπούτης – μπουζούκι
Αλέξανδρος Καραμπίλας – μπουζούκι

Φωτισμοί: Βασίλης Πουφτής
Ηχοληψία: Κώστας Σωτηρίου – Αριστοτέλης Διαμαντίδης

Info:

Κάθε Παρασκευή & Σάββατο

Petrogazi
Βουτάδων 8, Γκάζι
Τηλ. Κρατήσεων: 2130185101

 

πηγή: ogdoo.gr