19 καλλιτέχνες + εκπλήξεις στα τραγούδια που ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν το…1999!
 Κ. Βήτα, Δραμαμίνη, Στάθης Δρογώσης, Μελίνα Κανά, Δημήτρης Κόψης, Κορίνα Λεγάκη, Θοδωρής Μαυρογιώργης, Γιάννης Παπαγεωργίου, Μαρία Παπαγεωργίου, Απόστολος Ρίζος, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μανώλης Φάμελλος, Katerine Duska, Nalyssa Green
και άλλοι που θα ανακοινωθούν σύντομα.Αναφέρει μεταξύ άλλων το ενημερωτικό δελτίο:

«Μια φορά κι έναν καιρό ήταν 1999 και είχαν κυκλοφορήσει κάποιοι δίσκοι από αυτούς που θα τραγουδάμε για πάντα. Και μέσα είχαν τραγούδια από αυτά που αγάπησαν τα ραδιόφωνα με τη μία, από αυτά που τα παίζουν ακόμα, από αυτά που εύκολα τα λέμε τραγούδια της ζωής μας.

Για μια βραδιά λοιπόν, η χαρακτηριστική τοξωτή σκηνή της Τεχνόπολης γίνεται χρονοκάψουλα και μας μεταφέρει…back to the future! To 2019 λοιπόν γίνεται “Ξανά 1999”!.

Τραγουδάμε για τα 20 χρόνια Τεχνόπολη, τα τραγούδια που κυκλοφόρησαν εκείνη τη χρονιά, με τους καλλιτέχνες που τα πρωτοτραγούδησαν και άλλους που θα τα τραγουδήσουν πρώτη φορά».

Τους ερμηνευτές τραγουδοποιούς συντροφεύουν επί σκηνής οι: Θάνος Μιχαηλίδης – τύμπανα, Βαγγέλης Μαρκαντώνης – Μπάσο, Αλέκος Βουλγαράκης – ηλεκτρική κιθάρα, Χρήστος Αλεξάκης – πλήκτρα, πιάνο, τρομπόνι,
Βαγγέλης Κατσαρέλης – τρομπέτα, Μανώλης Φάμελλος – κιθάρες, μαντολίνο.

Ενορχήστρωση Χρήστος Αλεξάκης, Μανώλης Φάμελλος
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Μανώλης Φάμελλος
Επιμέλεια προγράμματος: Χρήστος Παπαμιχάλης

Υπεύθυνοι ήχου είναι οι: Αλέξης Χατζηιωάννου & Βαγγέλης Φιλαΐτης

Φωτισμοί: Νίκος Μπουντούνης
MIKRI1999 sk
ΞΑΝΑ 1999
ΠΕΜΠΤΗ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019
ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
Έναρξη: 20:30

Τιμές εισιτηρίων: 12€ προπώληση, 14€ ταμείο
Συντάκτης: Κώστας Μπαλαχούτης
Πηγή: www.ogdoo.gr