Χατζηγιάννης με Αλευρά, Μαραβέγιας, Μουζουράκης, Imam Baildi και Nouvelle Vague -για δύο συναυλίες- ονόματα με πλήθος πιστών ακολούθων ανεβαίνουν στις σκηνές τον Δεκέμβριο.

Αναλυτικότερα:
Μιχάλης Χατζηγιάννης – Θανάσης Αλευράς: New start για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη που κατεβαίνει εκ νέου στο κέντρο της πόλης μαζί με τον πολυτάλαντο Θανάση Αλευρά. Στα μέρη τα δικά του. Από την 1η Δεκεμβρίου και για μερικά Παρασκευο/Σάββατα θα είναι στο «Φως» σε μια παράσταση που επιμελείται σκηνοθετικά η Ελένη Γκασούκα. 
Μαζί η νεαρή τραγουδίστρια Νεκταρήλια και τις ενορχηστρώσεις υπογράφει ο Κώστας Νικολόπουλος.

Info
Φως: Βουτάδων 6, Γκάζι, τηλ. 210 3411306 (από Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου και για λίγες παραστάσεις.

Imam Baildi – Passport Κεραμεικός: Επιστρέφουν στην Αθήνα για να ολοκληρώσουν το 10th Anniversary Tour τους, μετά συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και εξωτερικό. Τις Παρασκευές του Δεκέμβρη ανεβαίνουν στη σκηνή του Passport Κεραμεικός με αγαπημένα τραγούδια.

Τις βραδιές ανοίγουν οι ΚΑΛΤΑband, που ξεκινούν τη δική τους πορεία στο χώρο της παραδοσιακής μουσικής.

Info: PassPort Κεραμεικός – Upstairs, Kεραμεικού 58 και Μαραθώνος, τηλ. 210 5222203 (Παρασκευές 1, 8, 15, 22 & 29 του Δεκέμβρη)

Πάνος Μουζουράκης: Για να δούμε τι έχει σκαρώσει ο ανατρεπτικός και πολυτάλαντος Μουζουράκης ως «Δον Παναγιώτης» με το υπαρξιακό καθόλου μα καθόλου δράμα σε 5 πράξεις να κυνηγάει μουσικούς ανεμόμυλους σαν άλλος Δον Κιχώτης.

Μαζί του οι: Ζήσης Ρούμπος, Μιχάλης Παούρης, Μυρτώ Ναούμ

Info: Anodos live Stage, Πειραιώς 183 & Πάλλαντος 38, Γκάζι, τηλ. 210 3468100 (από την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή για περιορισμένες εμφανίσεις).

Κωστής Μαραβέγιας: Ο Κωστής Μαραβέγιας σε βραδιές όπως αυτός ξέρει μόνο αυτός να στήνει και να σαγηνεύει το κοινό που τον ακολουθεί φανατικά τα τελευταία χρόνια, με τα προσεγμένα προγράμματά του αλλά και με τις μουσικές επιλογές του. Αυτό φαίνεται και από τις σταθερά sold out εμφανίσεις του εντός και εκτός συνόρων.

Ιnfo: Anodos live Stage, Πειραιώς 183 & Πάλλαντος 38, Γκάζι, τηλ. 210 3468100 (Σάββατο 2 Δεκεμβρίου‬ & για όλα τα Σάββατα του Δεκεμβρίου‬ 2, 9, 16, 23, 30)

Nouvelle Vague:  Μία από τις πιο αγαπημένες μπάντες του ελληνικού κοινού, επιστρέφει για δύο εμφανίσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Το σχήμα των Marc Collin και Olivier Libaux θα έχει στις αποσκευές του ένα νέο album (“I CouldBe Happy”), ενώ μέσα στη χρονιά παρουσίασε ένα ακόμα project – το ντοκιμαντέρ “Nouvelle Vagueby Nouvelle Vague and Some Friends” – συνεχίζοντας τον επιτυχημένο και ιδιόμορφο συνδυασμό new wave / post-punk συνθέσεων με bossa nova και lounge ρυθμούς. Μαζί τους θα βρίσκεται η Melanie Pain και οι Élodie Frégé και Liset Alea.

Info: Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου στο Fix Factory of Sound (Θεσσαλονίκη)
Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στο Fuzz Live Music Club (Αθήνα)

 

πηγή: tospirto.net