Το νέο άλμπουμ-αφιέρωμα των Πυξ-Λαξ με τίτλο “Με τις φωνές των φίλων” , νέα τραγούδια και συναρπαστικές συνεργασίες για τα 30 χρόνια τους

Οι Πυξ Λαξ, ένα συγκρότημα που έχει αγαπηθεί όσο κανένα από το ελληνικό κοινό, συμπληρώνει τρεις δεκαετίες πορείας. Πρόκειται για ένα ιστορικό συγκρότημα το οποίο διέγραψε μία πορεία που στιγμάτισε το ελληνικό κοινό και δημιούργησε τη δική του σχολή, την οποία ακολουθούν πιστά πολλά συγκροτήματα του σήμερα.

 Με αφορμή τα τριάντα χρόνια πορείας τους, λοιπόν, το συγκρότημα κυκλοφορεί ένα εξαιρετικό album «αφιέρωμα» που περιλαμβάνει συνολικά είκοσι τραγούδια. Τρία νέα τραγούδια– ένα του Φίλιππου Πλιάτσικα, ένα του Μπάμπη Στόκα και ένα με τη φωνή του Στέλιου Διονυσίου, μια διαφορετική διασκευή του αγαπημένου τους «Άκου βρε φίλε», αλλά και δεκαέξι μεγάλες και κλασσικές επιτυχίες τους με τη συμμετοχή σημαντικών φίλων καλλιτεχνών που δίνουν τη δική τους ψυχή στα τραγούδια των Πυξ Λαξ τα «πειράζουν» και μας τα παρουσιάζουν αλλιώς, με άλλη ματιά, πιο φρέσκο και σημερινό ήχο και με εξαιρετικές και πολύ ενδιαφέρουσες ενορχηστρώσεις. Μια ηχητική επανατοποθέτηση που κοιτάει μπροστά προς τα επόμενα χρόνια.

«Εδώ και τρεις δεκαετίες τα τραγούδια μας αυτά, ταξίδεψαν σε ήσυχες και φουρτουνιασμένες θάλασσες ,συντρόφευσαν και συντροφεύτηκαν από πολλές και διαφορετικές ζωές, ψάχνοντας το δικό τους λιμάνι. Τώρα ήρθε η στιγμή που πρέπει να πάρουν μια ακόμα ανάσα για να συνεχίσουν το δρόμο τους προς το άγνωστο μέλλον με καινούργιους ήχους, καινούργιες φωνές, καινούργια πανιά. Χωρίς τους αγαπημένους φίλους μας καλλιτέχνες, τραγουδιστές που συμμετέχουν στο άλμπουμ, αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει.

Σε αυτό το εξαιρετικό album συμμετέχουν οι: Θέμης Αδαμαντίδης, Φωτεινή Βελεσιώτου, Στέλιος Διονυσίου, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Νατάσα Θεοδωρίδου, Γιάννης Κότσιρας, Χρήστος Μάστορας, Πάνος Μουζουράκης, Γιώργος Νταλάρας, Πίτσα Παπαδοπούλου, Μίλτος Πασχαλίδης, Μαρίζα Ρίζου, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Κώστας Τουρνάς, Joanna Drigo και BD FOXMOOR (ACTIVE MEMBER). Ένα album που όλοι όσοι ακολουθούν και αγαπούν τους Πυξ Λαξ τόσα χρόνια θα εκτιμήσουν και θα αγαπήσουν από την αρχή. Βρείτε όλα τα τραγούδια του album εδώ.