Οι Πυξ Λαξ έρχονται στην Τεχνόπολη για μία συναυλία στις 16 Ιουλίου 2020, στο πλαίσιο του Nostalgia Tour για να θυμηθείτε και να ακούσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια.

 

Nostalgia Tour με τους Πυξ Λαξ στην Τεχνόπολη

Οι Πυξ Λαξ έρχονται στην Τεχνόπολη από τις 16 Ιουλίου με το Nostalgia Tour. Στόχος τους να ξυπνήσουν συναισθήματα, νοσταλγία και να περάσουν το μήνυμα ότι το μέλλον χτίζεται στην μνήμη του παρελθόντος. Παρέα με μελωδίες και στίχους που εκφράζουν γενιές, παρέες, αγάπες. Μαζί με όλα τα τραγούδια που άφησαν εποχή.

Χρήσιμες πληροφορίες

  • Η πώληση εισιτηρίων θα γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά από το viva.gr και το δίκτυο μεταπωλητών του.
  • Την ημέρα της συναυλίας δεν θα λειτουργούν ταμεία.
  • Τα εισιτήρια αγοράζονται ως μονά, group των 2 και group των 4 (οδηγίες αγοράς στο πλάνο).
  • Οι πελάτες παρακαλούνται για αποφυγή συνωστισμού και για την γρήγορη εξυπηρέτηση τους την ημέρα της συναυλίας να προσέλθουν με το εισιτήριό τους εκτυπωμένο, ή σε ηλεκτρονική μορφή με το barcode σε εμφανή θέση.
  • Η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο-έξοδο στον χώρο και συστήνεται κατά την διάρκεια της συναυλίας.

Αναλυτικά οι όροι χρήσης στο: https://athens-technopolis.gr/index.php/el/oroi-eisitirion

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ημερομηνία:Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020
Ώρα έναρξης:21:00
Καλλιτέχνης:Πυξ Λαξ
Χώρος:Τεχνόπολη, Πειραιώς 100, Γκάζι
Σημεία Προπώλησης:viva.gr, Τηλεφωνικά: στο 11876, Φυσικά σημεία Reload, Καταστήματα Wind, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Πολυχώρος Yoleni’s (Σόλωνος 9), αθηνόραμα.gr, και Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στο χώρο της Τεχνόπολης).
Τιμή εισιτηρίου:Διάζωμα Β, Γ1, Γ2 & Δ: 16,50 ευρώ, Τραπέζια: 19,80 ευρώ, Διάζωμα Α: 24,20 ευρώ